LCD widescreen-skjerm

  LCD widescreen-skjerm

  HDMI for høydefinisjonsvideo

  Ha det moro med høydefinisjonsmedier! Med en HDMI og SPDIF for din digitale lyd- og videoopplevelse har denne store widescreen 220XW8 enestående ytelse og flotte, nyttige funksjoner. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

HDMI for høydefinisjonsvideo

 • SmartImage: Optimalisert brukervennlig skjermopplevelse

  SmartImage: Optimalisert brukervennlig skjermopplevelse

  SmartImage er en eksklusiv, ledende teknologi fra Philips, som analyserer innholdet som vises på skjermen. Basert på et oppsett du velger, kan SmartImage dynamisk forbedre kontrasten, fargemetningen og skarpheten på bilder og videoopptak for optimal skjermytelse – sanntid og med ett enkelt tastetrykk.

 • SmartContrast: for utrolig ekte, svarte detaljer

  SmartContrast: for utrolig ekte, svarte detaljer

  SmartContrast er Philips-teknologi som analyserer innholdet du viser, justerer fargene og kontrollerer bakbelysningens intensitet for å dynamisk forbedre kontrasten, slik at du får de beste digitale bildene og optimal kontrast for mer underholdningsmoro når du viser videoer eller spiller spill med mørke fargetoner. Når du velger økonomimodus, finjusteres kontrasten og bakbelysningen slik at du får en passende visning av vanlige kontorapplikasjoner sammen med lavere strømforbruk.

 • Optimal svartid for forskjellige visningskrav

  Optimal svartid for forskjellige visningskrav

  SmartResponse er en eksklusiv teknologi fra Philips som tilpasser svartiden til det som kreves for et bruksområde, og gir kortere svartid for spill og videoopptak eller bedre fargemetning for fotovisning og statiske bilder.

 • SmartAccessory for tilpassing og organisering av arbeidsplassen

  SmartAccessory for tilpassing og organisering av arbeidsplassen

  SmartAccessory er en nyskapende og brukervennlig løsning for å enkelt feste eksternt utstyr som web-kamera, kontormateriell eller dekorasjon på skjermen. Dette gjør at utstyret blir lett tilgjengelig for deg, samtidig som arbeidsplassen holdes organisert og ryddig. Den er utstyrt med en multifunksjonsklemme med et universalgrensesnitt som festes til skjermen og kan flyttes opp og ned eller til høyre eller til venstre for å passe til en mengde inkludert eller valgfritt utstyr som web-kamera. Dette gjør at det blir enkelt å finne igjen arbeidet og holde styr på personlige ting.

 • USB-port for enkel tilkobling av eksterne enheter

  USB-port for enkel tilkobling av eksterne enheter

  USB-porten lar brukeren enkelt koble til multimedieenheter med plug and play-funksjonalitet, for eksempel USB-minneenheter, kamera, bærbar HDD, web-kamera, PDA, skriver og mange andre enheter som har en USB-kontakt tilgjengelig. Den praktisk plasserte USB 2.0-porten på skjermen gjør at USB 2.0-signalene går gjennom til datamaskinen. Legg merke til at mange enheter som kameraer og HDD, kanskje må slås på separat. Det er fordi de har høyere strømkrav enn USB-porten på skjermen kan yte.

 • HDMI-klar for topp kvalitet og én kabel for video og lyd

  En HDMI-klar enhet har all nødvendig maskinvare for å akseptere HDMI-inngang (High-Definition Multimedia Interface), digitale video- og lydsignaler av høy kvalitet som alle overføres gjennom én kabel fra en PC eller flere AV-kilder, inkludert set-top-bokser, DVD-spillere og AV-receivere.

 • Pålitelig lyd via en koaksial SPDIF-kontakt

  En SPDIF-koaksialkabel er en pålitelig måte å koble til digital lyd på.

 • Stor, bred skjerm: IM, skriv e-post, se på videoer på én skjerm

  En bred skjerm har et bredere sideforhold, slik at du kan vise mer underholdning eller informasjon. Du har mer moro og får gjort mer.

 • ActiveBright for høy lysstyrke og knivskarpe farger

  ActiveBright gir tilnærmet TV-kvalitet i høy oppløsning, og viser strålende, knivskarpe farger og en bred visningsvinkel for det aller beste innenfor multimedieunderholdning.

 • Problemfri justering av skjermytelse med SmartControll II

  SmartControl II er en skjermbasert programvare med et brukervennlig grafisk grensesnitt. Den veileder deg gjennom finjustering av oppløsning, fargekalibrering og andre skjerminnstillinger, inkludert lysstyrke, kontrast, klokke og fase, stilling, RGB, hvitt punkt og volumjustering på modeller med innebygde høyttalere.

 • Opplev multimedia med innebygde høyttalere

  Lydhøyttalere bygd inn i en visningsenhet.

 • Spill musikk fra eksterne lydenheter selv om PCen er slått av

  Innebygd, avansert fastvare som produserer lyd fra eksterne lydenheter, inkludert et bærbart bånd, en CD- eller MP3-spiller, selv om det ikke finnes noen videoinngang.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i