LCD widescreen-skjerm

  LCD widescreen-skjerm

  Ideell widescreen med best kostnadsytelsesverdi

  Alt du ønsker og trenger i en stor widescreen-skjerm. Philips 220EW8 er klar for Windows Vista, har høy oppløsning og et stort, bredt visningsområde og gir den beste kostnadsytelsen for widescreen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD widescreen-skjerm

22" bred, 21, 6" visningsområde, WSXGA 220EW8FB/00 Finn lignende produkter

Ideell widescreen med best kostnadsytelsesverdi

 • Dobbel inngang kan brukes for både analoge VGA- og digitale DVI-signaler

  Dobbel inngang kan brukes for både analoge VGA- og digitale DVI-signaler

  Dobbel inngang gir deg koblinger for både analoge VGA- og digitale DVI-signaler.

 • Stor og bred skjerm for visning av to A4-sider ved siden av hverandre

  En stor og bred skjerm som øker produktiviteten ved å vise to A4-sider ved siden av hverandre.

 • Vis flere bilder og mer innhold uten å bla

  Visningsområdet er den synlige delen av en skjerm som er tilgjengelig for visning av data.

 • Klargjort for Windows Vista

  De Vista-klare skjermene fra Philips er klargjorte for en levende og spennende visning av dette nye, visuelt sofistikerte og krevende operativsystemet fra Windows. Det er utformet til å forbedre underholdningsopplevelsen, gjøre deg mer produktiv og bidra til å kontrollere dataopplevelsen hjemme og på kontoret. Det gjør det enkelt, raskt og effektivt å vise, finne og organisere informasjon for arbeid og lek.

 • Oppfyller RoHS-standarder for å beskytte miljøet

  Philips-skjermene er utformet og produsert i overensstemmelse med strenge RoHS-standarder som begrenser bruk av bly og andre giftige stoffer som kan skade miljøet.

 • Bransjens laveste strømforbruk

  Lavere strømforbruk innebærer at enheten krever mindre energi og sparer både driftskostnader og ressurser.

 • WSXGA+, bredt format med 1680 x 1050-oppløsning for en skarpere skjerm

  Super Extended Graphics Array i bredt format er en skjermspesifikasjon som kan vise en oppløsning på 1680 x 1050 eller ca. 1,7 millioner piksler.

 • 5 ms rask svartid

  Av–på-svartid er den perioden det tar for en flytende krystall-celle å gå fra aktiv (svart) til inaktiv (hvit) og tilbake til aktiv (svart) igjen. Dette måles i millisekunder. Raskere er bedre: En lavere svartid betyr raskere overganger og det fører igjen til færre synlige bilderester i visningen av overgangen mellom tekst og grafikk. Av–på-svartid er viktig når det gjelder visning av forretningsinnhold som dokumenter, grafer og bilder.

 • DVI-D-inngang og HDCP-støtte

  HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection) er et system for opphavsrettsbeskyttelse som er innebygd i DVI-kontakten. Det stopper uautorisert kopiering av opphavsrettsbeskyttet innhold. Med HDCP kan du spille av beskyttet innhold, for eksempel filmer og konserter. Den kontrollerer signalet for å forhindre piratkopiering, og tillater bare at det vises lovlige kopier av innholdet.

 • Innebygd strømforsyning eliminerer behovet for eksterne strømadaptere

  En innebygd strømforsyning er en strømadapter som er bygd inn i dekselet på en visningsenhet, som erstatter en klumpete ekstern strømadapter.

 • Juster skjerminnstillingene med hurtigtasten eller kontrollpanel på skjermen

  Den brukervennlige hurtigtasten og kontrollpanelet på skjermen gir to systemer som gjør det enkelt å finjustere skjerminstillingene til forskjellige behov. Du kan trykke på hurtigtasten på skjermen for automatisk kontroll over bilde, kontrast og lysstyrke, eller bruke kontrollpanelfunksjonen på skjermen for å finjustere skjerminnstillingene.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i