stereo-TV

  stereo-TV

  Forbedre seeropplevelsen

  Denne 21" Real Flat-TVen har god kontrast i bilder uten forvrengninger og med forbedret dagslysopplevelse. Den har også Crystal Clear med klarere bilder og bedre kontrast, samt lett tilgjengelige kontakter på siden og tisiders tekst-tv. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Forbedre seeropplevelsen

med Crystal Clear

 • Real Flat-bilderørteknologi gir deg virkelighetsnære bilder

  Det flatere røret gir en bredere visningsvinkel i tillegg til å minimere refleksjoner for best mulig bilde.

 • Crystal Clear forbedrer dybden i bildet

  Ved å kombinere bildeforbedringer som Contrast Plus og fargeforbedring gir Crystal Clear større dybde i bildet.

 • NICAM Digital Stereo gir skarp, klar stereolyd

  I enkelte land, for eksempel Storbritannia og Norge, sendes TV-programmer med digital NICAM-stereolyd. Det gir lyden CD-kvalitet med høy immunitet mot støy og signalforringelse. Det kan brukes med både mono-, stereo- og Dolby Pro Logic-sendinger. Den integrerte tuneren i dette produktet er fullstendig utstyrt til å dekode NICAM-signalet.

 • Plug & Play for enklere installering

  Plug and Play gjør det mulig å installere eller tilføye en ny komponent og få den til å virke, uten at det er nødvendig å utføre en kompleks installeringsprosedyre eller en teknisk analyse.

 • Smart Picture og Smart Sound for å gjøre visningen personlig.

  Philips' forhåndsinnstilte modi for Smart Picture og Smart Sound gir deg direkte tilgang via én enkelt tast på fjernkontrollen. Du kan velge de beste lyd- og bildeinnstillingene for de ulike lyd- og bildemodiene.

 • 10 sider Smart Text for rask tilgang til tekst-tv.

  Tekst-tv er et vanlig system som overføres av de fleste kringkastere. Med 10-siders Smart Text i minnet går det raskt å bytte side.

 • Sidekontakter for AV og hodetelefon

  Sidestereo-AV og hodetelefon gjør det enklere å koble til eksterne enheter som lydutstyr, spill og videokameraer. Det gjør det enkelt å nyte forbedret lyd eller en oppslukende spillopplevelse.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i