1
TV

Flat-TV

  -{discount-percentage}%

  Flat-TV

  Forbedre seeropplevelsen

  Dette er en fantastisk, ny TV som ikke bare gir deg imponerende bilde og lyd, men også en moderne stil og kvalitetsutførelse. Den har Digital Crystal Clear for naturlige, levende bilder og Incredible Surround for suveren lyd. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Forbedre seeropplevelsen

Dette er en fantastisk, ny TV som ikke bare gir deg imponerende bilde og lyd, men også en moderne stil og kvalitetsutførelse. Den har Digital Crystal Clear for naturlige, levende bilder og Incredible Surround for suveren lyd. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Forbedre seeropplevelsen

med integrert digital tuner

 • LCD VGA-skjerm med forbedret definisjon, 640 x 480p

  Denne VGA-skjermen med avansert LCD-skjermteknologi har en forbedret oppløsning på 640 x 480p.

 • Integrert digital tuner for DVB-T-mottak

  Med den integrerte digitale DVB-T-tuneren kan du motta digitale kabel-TV- og bakke-TV-signaler uten en ekstra set-top-boks. Gled deg over kvalitets-TV uten kabelrot.

 • Digital Crystal Clear gir like klare bilder som på kino

  Digital Crystal Clear er en pakke med nyskapende bildefunksjoner som justerer og optimerer bildekvaliteten digitalt for optimal kontrast, farge og skarphet. Digital Crystal Clear gir like klare bilder som på kino.

 • 3D-kamfilter skiller farger for å skape et knivskarpt bilde

  3D-kamfilteret skiller lysstyrke- og fargesignalene bedre i 3D-området for å fjerne fargeoverføring, kryssluminans og "dot crawl"-forvrengning. Alt dette forstyrrer seeropplevelsen. Det digitale 3D-kamfilteret utfører feltvise sammenligninger i TV-bildet for å kunne skille fargen fra svart/hvitt-informasjonen og fjerne både vannrette og loddrette hengende punkter og "dot crawl". Dermed får du et knivskarpt bilde.

 • Incredible Surround™ for bedre lydopplevelse

  Incredible Surround er en lydteknologi fra Philips som forstørrer lydfeltet dramatisk, slik at du blir omgitt av lyden fra alle kanter. Med den nyeste teknologien for elektronisk faseforskyvning blander Incredible Surround lyder fra venstre og høyre på en slik måte at den utvider den virtuelle avstanden mellom de to høyttalerne. Denne avstanden forbedrer stereoeffekten dramatisk og gir en mer naturlig lyddimensjon. Med Incredible Surround kan du nyte fullstendig surround-lyd med større dybde og bredde, uten bruk av ekstra høyttalere.

 • Kompakt og tynn utforming som passer i alle rom

  Denne utformingen understreker en slank, kompakt stil som sparer plass og passer inn overalt.

 • 1000-siders hypertekst for umiddelbar rask tilgang til tekst-tv

  Tekst-tv er et vanlig system som overføres av de fleste kringkastere. Med 1000-siders Smart Text-funksjon får du ekstremt rask tilgang til informasjonen når du bytter side.

 • 2 HDMI-innganger for heldigital HD-tilkobling i én kabel

  HDMI oppretter en ukomprimert digital RGB-tilkobling fra kilden til skjermen. Ved å fjerne konvertering til et analogt signal, gir det et plettfritt bilde. Signalet som opprettholdes, reduserer flimmer og gir et renere bilde. HDMI kommuniserer intelligent den høyeste utgangsoppløsningen med kildeenheten. HDMI-inngangen er fullstendig bakoverkompatibel med DVI-kilder, men omfatter digitallyd. HDMI bruker HDCP-kopibeskyttelse. Med 2 HDMI-innganger kan du koble til flere HD-kilder, for eksempel en HD-set-top-boks, og en Blu-ray-spiller. TVen er forberedt på HD-fremtiden.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i