profesjonell flat-TV

  profesjonell flat-TV

  Systemklargjort flat-TV

  Stilig og kompakt utforming med integrert LCD-klokke (med alarm). Utstyrt med avansert hotellmodus og kompatibelt med den tidløse, valgfrie Smartcard Xpress-utvidelsesenheten som tillater bruk av interaktive løsninger fra tredjepartsleverandører. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Systemklargjort flat-TV

Spesielt utformet for underholdning på rommet

 • Integrert klokkevisning med vekking og meldingsalarm

  Med den innebygde klokkevisningen, som også er et vekkerur, trenger du ikke noen ekstra klokke med ledninger og tilkoblinger i rommet. Automatisk synkronisering av klokkeslett via tekst-TV og funksjon for å beholde alarminnstillinger ved korte strømbrudd gir gjestene ekstra komfort

 • Trådløs SmartLoader for rask kloning

  Gir deg muligheten til enkelt og trådløst å kopiere alle programmeringsinnstillinger fra én TV til andre TVer på under et minutt. Funksjonen sikrer likhet mellom TVene og reduserer installasjonstid og -kostnader betydelig.

 • Velkomstmelding på skjermen

  En velkomstmelding vises hver gang TVen slås på.

 • Volumbegrensning

  Denne funksjonen forhåndsdefinerer volumområdet TV-apparatet kan brukes med, noe som forhindrer overdrevent mange volumjusteringer, og du unngår å forstyrre gjestene i naborommet.

 • Låsing av frontkontroller

  Forhindrer uautorisert tilgang til TV-funksjoner

 • Automatisk kanalinnstilling

  Den er perfekt for egenannonsering eller informasjonskanaler fordi den kan vise en forhåndsdefinert kanal når TV-en slås på.

 • Tilgang til sikkerhetsmeny

  Gir betinget tilgang til installerings- og konfigureringsinnstillinger via en spesialkodet fjernkontroll eller hovedfjernkontroll

 • Innebygd FM-radio

  Den integrerte FM-radioen gir gjestene ekstra komfort uten at du må investere i ekstra radiomottakere.

 • Kompatibel SmartCard Xpress-boks for interaktive systemer

  Den valgfrie SmartCard Xpress-boksen kan monteres på baksiden av TVen. Dette gjør det mulig for tredjepartsdekodere og programkort å samhandle med TVen og legge til nye funksjoner. TVen kan også kobles til eksterne dekodere og set-top-bokser fra alle større leverandører av interaktive systemer. Dette skjer gjennom Serial Xpress-kontrollgrensesnittet (som støtter UART og RS232 protokoller) og SmartPlug-kontrollgrensesnittet.

 • Ekstra integrert strømforsyning

  Med den ekstra integrerte strømforsyningen trenger du ikke en separat strømforsyning til et interaktivt system. Ved frittstående bruk kan den ekstra strømforsyningen slås av for å spare strøm.

 • Serial Xpress™-kontrollgrensesnitt

  Serial Xpress™-kontrollgrensesnittet er kompatibelt med alle større underholdningstjenester. Protokollene gjør det mulig å koble TVen til eksterne dekodere, set-top-bokser og PC-baserte løsninger. Støtter UART- og RS232-protokollene.

 • Tidløs på grunn av oppgraderbar programvare

  Den oppgraderbare programvarearkitekturen gjør TVen tidløs og kompatibel med ny teknologi og utvikling som sikrer investeringen din.

 • Crystal Clear III for naturlige bilder med bedre kvalitet

  Crystal Clear III kombinerer en rekke forbedringer som gir et bedre bilde. Forbedringene inkluderer et 2D-kamfilter, dynamisk kontrast, Blue Stretch og Green enhancement slik at du alltid oppnår naturlige farger.

 • LCD VGA-skjerm med forbedret definisjon, 640 x 480p

  Denne VGA-skjermen med avansert LCD-skjermteknologi har en forbedret oppløsning på 640 x 480p.

 • 2D-kamfilter gir skarpere og mer detaljerte bilder

  2D-kamfilteret skiller krominans- (farge) fra luminansinformasjon (lysstyrke) i videosignalet for uavhengig behandling for å forbedre bildeoppløsningen og minimere forvrengningen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i