1
Skjermer

LCD-skjerm med digital TV-tuner

  LCD-skjerm med digital TV-tuner

  Digital HDTV-skjerm i en stilig pakke

  Opplev enestående multimedieytelse med denne stilige, glansede og flotte skjermen med digital HDTV-tuner. Kombinert med HDMI- og AV-innganger og kraftig lyd tar 201T1 underholdningen til nye høyder. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Digital HDTV-skjerm i en stilig pakke

Opplev enestående multimedieytelse med denne stilige, glansede og flotte skjermen med digital HDTV-tuner. Kombinert med HDMI- og AV-innganger og kraftig lyd tar 201T1 underholdningen til nye høyder. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

LCD-skjerm med digital TV-tuner

51 cm (20") bred T-serie, 1600 x 900 (HD+) 201T1SB/05 Finn lignende produkter

Digital HDTV-skjerm i en stilig pakke

 • HD-klar for visning av HD-signaler av beste kvalitet

  HD-klar for visning av HD-signaler av beste kvalitet

  Se den ypperlige bildekvaliteten på HD-bilder, og se HD-kilder som HDTV-set-top-boks eller Blu-ray-plate. HD Ready (HD-klar) er et beskyttet merke som gir bedre bildekvalitet enn Progressive Scan. Det er i overensstemmelse med strenge standarder som er vedtatt av EICTA for å gi en HD-skjerm som viser fordelene ved oppløsning og bildekvalitet til et HD-signal. Det har en universell tilkobling til både analog YPbPr og ukomprimert digital DVI- eller HDMI-tilkobling som støtter HDCP. Det kan vise 720p- og 1080i-signaler ved 50 og 60 Hz.

 • HDMI-klargjort for en multimedieopplevelse av topp kvalitet

  HDMI-klargjort for en multimedieopplevelse av topp kvalitet

  En HDMI-klargjort enhet har all nødvendig maskinvare for å akseptere HDMI-inngang (High-Definition Multimedia Interface). En HDMI-kabel gjør at alle digitale video- og lydsignaler av høy kvalitet overføres gjennom én kabel fra en PC eller flere AV-kilder (inkludert set-top-bokser, DVD-spillere, AV-mottakere og videokameraer).

 • SmartContrast 35 000:1 for utrolige, svarte detaljer

  SmartContrast 35 000:1 for utrolige, svarte detaljer

  Du vil ha LCD-flatskjermen med den høyeste kontrasten og mest levende bildene. Philips' avanserte bildebehandling kombinert med unik ekstrem dimming og teknologi for bakbelysningsforsterking gir levende bilder. SmartContrast øker kontrasten mellom perfekt svartnivå og nøyaktig gjengivelse av mørke nyanser og farger. Det gir et klart og naturtro bilde med høy kontrast og levende farger.

 • Incredible Surround for bedre lydopplevelse

  Incredible Surround for bedre lydopplevelse

  Incredible Surround er en lydteknologi fra Philips som forstørrer lydfeltet dramatisk, slik at du blir omgitt av lyden fra alle kanter. Med den nyeste teknologien for elektronisk faseforskyvning blander Incredible Surround lyder fra venstre og høyre på en slik måte at den utvider den virtuelle avstanden mellom de to høyttalerne. Denne avstanden forbedrer stereoeffekten dramatisk og gir en mer naturlig lyddimensjon. Med Incredible Surround kan du nyte fullstendig surround-lyd med større dybde og bredde, uten bruk av ekstra høyttalere.

 • MPEG4 HDTV-mottak via DVBT-tuner

  Med HDTV kan du se HDTV med den beste bilde- og lydkvaliteten uten en ekstra set-top-boks. Med en integrert DVBT-tuner som kan ta inn førsteklasses MPEG-4-formater, kan du nå ta imot og se HDTV-programmer og annet innholdsrikt multimedieinnhold med digital kvalitet

 • Smart modus velger en perfekt modus for det du ser på

  Optimal lyd- og bildegjengivelse avhenger av forskjellige aspekter som videokilde, innholdstype, omgivelsene i rommet, typen visningsenhet osv. Smart modus har forhåndsdefinerte bilde- og lydinnstillinger som er praktisk forhåndsinnstilt gjennom måten du bruker TVen på. Med de personlige innstillingene kan du definere bildeinnstillingene slik du foretrekker dem, lagre dem og få enkel tilgang for fremtidig bruk. Alle disse er praktisk integrert i TVen for optimale innstillinger.

 • Opptil 5 ms svartid for klare bilder i rask bevegelse

  Svartid angir signalenes reaksjonshastighet i millisekunder. Rask svartid er bra, siden det eliminerer synlige bilderester som kan legge en demper på opplevelsen når du ser bilder eller objekter i rask bevegelse. I dette tilfellet gir denne LCD-skjermen deg 5 ms svartid, slik at du kan se på LCD-TVen med klare bilder i rask bevegelse.

 • SmartSound velger en perfekt modus for lydytelsen

  Med SmartSound kan du velge en rekke modi, som film, spill, musikk osv. Dermed aktiveres forhåndsdefinerte frekvenser automatisk for å forbedre lyden i forhold til funksjonen

 • Innebygd TV-tuner for å vise TV-programmer på PC-skjermen

  En TV-tuner innebygd i en skjerm for å vise TV-signaler i tillegg til datamaskindata.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i