LCD widescreen-skjerm

  LCD widescreen-skjerm

  Profesjonelt utformet for profesjonelle brukere

  Den store 200WP7 widescreen-skjermen er utformet for å gjøre profesjonelle brukere mer produktive og har et overlegent panel, den bredeste visningsvinkelen og raskt svartid for suveren skjermfrontegenskapsytelse, i tillegg til SmartManage for LAN-basert utstyrsstyring. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Brilliance LCD widescreen-skjerm

51 cm (20"), WSXGA 200WP7ES/00 Finn lignende produkter

Profesjonelt utformet for profesjonelle brukere

 • Dobbel inngang kan brukes for både analoge VGA- og digitale DVI-signaler

  Dobbel inngang kan brukes for både analoge VGA- og digitale DVI-signaler

  Dobbel inngang gir deg koblinger for både analoge VGA- og digitale DVI-signaler.

 • Klargjort for Windows Vista

  De Vista-klare skjermene fra Philips er klargjorte for en levende og spennende visning av dette nye, visuelt sofistikerte og krevende operativsystemet fra Windows. Det er utformet til å forbedre underholdningsopplevelsen, gjøre deg mer produktiv og bidra til å kontrollere dataopplevelsen hjemme og på kontoret. Det gjør det enkelt, raskt og effektivt å vise, finne og organisere informasjon for arbeid og lek.

 • WSXGA+, bredt format med 1680 x 1050-oppløsning for en skarpere skjerm

  Super Extended Graphics Array i bredt format er en skjermspesifikasjon som kan vise en oppløsning på 1680 x 1050 eller ca. 1,7 millioner piksler.

 • Bredeste visningsvinkel på opptil 178 grader

  Den bredeste visningsvinkelen på opptil 178 grader gir det klareste bildet fra alle vinkler.

 • Med SmartManage-kompatibilitet får du LAN-basert utstyrsstyring

  SmartManage er et system for å overvåke, styre og kontrollere statusen for visningsenheter, samt gi ekstern støtte til brukere som opplever vanskeligheter. Alt dette over et lokalnett.

 • Vis flere bilder og mer innhold uten å bla

  Visningsområdet er den synlige delen av en skjerm som er tilgjengelig for visning av data.

 • 90-graders skjermrotering og smart kabelhåndtering

  Super Ergo-basen er en skjermfot som gir ergonomisk visningskomfort og gir intelligent kabelhåndtering. Fotens brukervennlige høyde, dreining, vippefunksjon og roteringsvinkel justerer skjermen for maksimal komfort, noe som kan redusere fysisk ubehag ved lange arbeidsdager. Intelligent kabelhåndtering reduserer kabelrot og holder arbeidsområdet ryddig og profesjonelt.

 • Vippe- og dreiejustering for en ideell visningsvinkel

  Vippe- og dreieskjermjustering er en mekanisme som er bygd inn i stativet, og som lar skjermen dreie og vippe bakover og fremover.

 • Enkelt å justere skjerminnstillingene med Philips SmartControl

  PC-programvare for finjustering av skjermytelse og -innstillinger. Philips tilbyr to alternativer for justering av skjerminnstillinger. Naviger på flernivåmenyen på selve skjermen med knappene, eller bruk Philips SmartControl-programvaren til å justere de forskjellige skjerminnstillingene på en kjent måte.

 • Høyhastighets USB 2.0-hub for enkel tilkobling

  USB (universell seriell buss) er en standardprotokoll for sammenkobling av PCer og eksternt utstyr. USB har blitt den vanligste måten å koble eksterne enheter til en datamaskin på fordi den gir høy hastighet til en lav pris. En USB 2.0-hub er plassert i skjermen og tilbyr på den måten en lett tilgjengelig, brukervennlig høyhastighetstilkobling for å lese, skrive, starte og overføre programmer, data, digitale medier eller musikkfiler til, fra eller mellom PCen og en eller flere USB-enheter.

 • Enkel Plug and Play-DVI for en ekte digital opplevelse

  En DVI-kabel som sørger for en digital visning av høy kvalitet, leveres med produktet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i