1
Skjermer

LCD-skjerm

  LCD-skjerm

  Skjerm med høy produktivitet for medisinske miljøer

  Philips 200P7MG-skjermen med EN/IEC 60601-1-sertifisering, høy oppløsning og rask svartid er laget for å dekke kravene til ytelse og produktivitet fra helsepersonell. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Skjerm med høy produktivitet for medisinske miljøer

Philips 200P7MG-skjermen med EN/IEC 60601-1-sertifisering, høy oppløsning og rask svartid er laget for å dekke kravene til ytelse og produktivitet fra helsepersonell. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Skjerm med høy produktivitet for medisinske miljøer

 • Klargjort for Windows Vista

  De Vista-klare skjermene fra Philips er klargjorte for en levende og spennende visning av dette nye, visuelt sofistikerte og krevende operativsystemet fra Windows. Det er utformet til å forbedre underholdningsopplevelsen, gjøre deg mer produktiv og bidra til å kontrollere dataopplevelsen hjemme og på kontoret. Det gjør det enkelt, raskt og effektivt å vise, finne og organisere informasjon for arbeid og lek.

 • EN/IEC 60601-1-sertifisert for medisinske miljøer

  EN/IEC 60601 er en internasjonal standard for medisinsk utstyr som er utgitt av Technical Committee of the International Electrotechnical Commission, verdens ledende organisasjon innen utarbeiding og utgivelse av internasjonale standarder for all elektrisk, elektronisk og relatert teknologi. Deler av standarden styrer generelle sikkerhets- og elektroniske utslipp. Sykehusutstyr må oppfylle strenge medisinske elektriske sikkerhetsstandarder (IEC 60601-1 / EN 60601-1) og medisinske ECM-standarder (IEC 60601-1-2, EN 60601-1-2) for medisinske skjermer.

 • Med SmartManage-kompatibilitet får du LAN-basert utstyrsstyring

  SmartManage er et system for å overvåke, styre og kontrollere statusen for visningsenheter, samt gi ekstern støtte til brukere som opplever vanskeligheter. Alt dette over et lokalnett.

 • UXGA, 1600 x 1200-oppløsning for skarpere skjerm

  Når det gjelder grafiske skjermer, betyr skjermoppløsningen antallet punkter (piksler) på hele skjermen. En skjerm med 1600 x 1200 piksler kan for eksempel vise 1600 atskilte punkter på hver av de 1200 linjene, eller rundt 2 millioner piksler. Dette gir en bedre skjermytelse og nøyaktig fargevisningseffekt.

 • Bredeste visningsvinkel på opptil 178 grader

  Den bredeste visningsvinkelen på opptil 178 grader gir det klareste bildet fra alle vinkler.

 • Tre signalinnganger for mest mulig fleksibelt skjermvalg

  Tredobbel inngang er en metode for å vise digitale og analoge signaler. En skjerm med tre innganger gir én D-Sub (VGA)- og én DVI-I-grensesnittkontakt. DVI-I-grensesnittkontakten godtar enten et digitalt eller et analogt innsignal via en ekstra adapter for maksimal visningsfleksibilitet og gjør "forsikring" fra skjermen avleggs.

 • 16 ms av/på-svartid: bedre tekst- og grafikkvisning

  Av–på-svartid er den perioden det tar for en flytende krystall-celle å gå fra aktiv (svart) til inaktiv (hvit) og tilbake til aktiv (svart) igjen. Dette måles i millisekunder. Raskere er bedre: En lavere svartid betyr raskere overganger og det fører igjen til færre synlige bilderester i visningen av overgangen mellom tekst og grafikk. Av–på-svartid er viktig når det gjelder visning av forretningsinnhold som dokumenter, grafer og bilder.

 • 90-graders skjermrotering og smart kabelhåndtering

  Super Ergo-basen er en skjermfot som gir ergonomisk visningskomfort og gir intelligent kabelhåndtering. Fotens brukervennlige høyde, dreining, vippefunksjon og roteringsvinkel justerer skjermen for maksimal komfort, noe som kan redusere fysisk ubehag ved lange arbeidsdager. Intelligent kabelhåndtering reduserer kabelrot og holder arbeidsområdet ryddig og profesjonelt.

 • Enkelt å justere skjerminnstillingene med Philips SmartControl

  PC-programvare for finjustering av skjermytelse og -innstillinger. Philips tilbyr to alternativer for justering av skjerminnstillinger. Naviger på flernivåmenyen på selve skjermen med knappene, eller bruk Philips SmartControl-programvaren til å justere de forskjellige skjerminnstillingene på en kjent måte.

 • Innebygd høyhastighets USB 2.0-løsning for enkel tilkobling

  USB (universell seriell buss) er en standardprotokoll for sammenkobling av PCer og eksternt utstyr. USB har blitt den vanligste måten å koble eksterne enheter til en datamaskin på, fordi den gir høy hastighet til en lav pris. Philips har plassert en USB 2.0-løsning i en skjerm og tilbyr slik en lett tilgjengelig, brukervennlig høyhastighets USB-tilkobling for å lese, skrive, starte og overføre programmer, data, digitale medier eller musikkfiler til, fra eller mellom PCen og en eller flere USB-enheter.

 • Enkel Plug and Play-DVI for en ekte digital opplevelse

  En DVI-kabel som sørger for en digital visning av høy kvalitet, leveres med produktet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i