1
Skjermer

LCD widescreen-skjerm

  LCD widescreen-skjerm

  Elegant widescreen-ytelse

  Se alle favorittypene underholdning på én widescreen-skjerm med Philips 200CW8, som har større skjerm med høy oppløsning, rask svartid, doble innganger og meget god seerkomfort i en brukervennlig pakke. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Elegant widescreen-ytelse

Se alle favorittypene underholdning på én widescreen-skjerm med Philips 200CW8, som har større skjerm med høy oppløsning, rask svartid, doble innganger og meget god seerkomfort i en brukervennlig pakke. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

LCD widescreen-skjerm

20, 1" bred, WSXGA+ 200CW8FB/00 Finn lignende produkter

Elegant widescreen-ytelse

 • SmartImage: Optimalisert brukervennlig skjermopplevelse

  SmartImage: Optimalisert brukervennlig skjermopplevelse

  SmartImage er en eksklusiv, ledende teknologi fra Philips, som analyserer innholdet som vises på skjermen. Basert på et oppsett du velger, kan SmartImage dynamisk forbedre kontrasten, fargemetningen og skarpheten på bilder og videoopptak for optimal skjermytelse – sanntid og med ett enkelt tastetrykk.

 • SmartContrast: for utrolig ekte, svarte detaljer

  SmartContrast: for utrolig ekte, svarte detaljer

  SmartContrast er Philips-teknologi som analyserer innholdet du viser, justerer fargene og kontrollerer bakbelysningens intensitet for å dynamisk forbedre kontrasten, slik at du får de beste digitale bildene og optimal kontrast for mer underholdningsmoro når du viser videoer eller spiller spill med mørke fargetoner. Når du velger økonomimodus, finjusteres kontrasten og bakbelysningen slik at du får en passende visning av vanlige kontorapplikasjoner sammen med lavere strømforbruk.

 • Optimal svartid for forskjellige visningskrav

  Optimal svartid for forskjellige visningskrav

  SmartResponse er en eksklusiv teknologi fra Philips som tilpasser svartiden til det som kreves for et bruksområde, og gir kortere svartid for spill og videoopptak eller bedre fargemetning for fotovisning og statiske bilder.

 • SmartAccessory for tilpassing og organisering av arbeidsplassen

  SmartAccessory for tilpassing og organisering av arbeidsplassen

  SmartAccessory er en nyskapende og brukervennlig løsning for å enkelt feste eksternt utstyr som web-kamera, kontormateriell eller dekorasjon på skjermen. Dette gjør at utstyret blir lett tilgjengelig for deg, samtidig som arbeidsplassen holdes organisert og ryddig. Den er utstyrt med en multifunksjonsklemme med et universalgrensesnitt som festes til skjermen og kan flyttes opp og ned eller til høyre eller til venstre for å passe til en mengde inkludert eller valgfritt utstyr som web-kamera. Dette gjør at det blir enkelt å finne igjen arbeidet og holde styr på personlige ting.

 • USB-port for enkel tilkobling av eksterne enheter

  USB-port for enkel tilkobling av eksterne enheter

  USB-porten lar brukeren enkelt koble til multimedieenheter med plug and play-funksjonalitet, for eksempel USB-minneenheter, kamera, bærbar HDD, web-kamera, PDA, skriver og mange andre enheter som har en USB-kontakt tilgjengelig. Den praktisk plasserte USB 2.0-porten på skjermen gjør at USB 2.0-signalene går gjennom til datamaskinen. Legg merke til at mange enheter som kameraer og HDD, kanskje må slås på separat. Det er fordi de har høyere strømkrav enn USB-porten på skjermen kan yte.

 • Stor, bred skjerm: IM, skriv e-post, se på videoer på én skjerm

  En bred skjerm har et bredere sideforhold, slik at du kan vise mer underholdning eller informasjon. Du har mer moro og får gjort mer.

 • DVI-D-inngang og HDCP-støtte

  HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection) er et system for opphavsrettsbeskyttelse som er innebygd i DVI-kontakten. Det stopper uautorisert kopiering av opphavsrettsbeskyttet innhold. Med HDCP kan du spille av beskyttet innhold, for eksempel filmer og konserter. Den kontrollerer signalet for å forhindre piratkopiering, og tillater bare at det vises lovlige kopier av innholdet.

 • PerfecTune sørger for å tilby deg en LCD-skjerm av toppkvalitet

  PerfecTune er bransjeledende og blir testet av Philips og algoritmisk teknologi for skjermjusteringer og fininnstilling. Denne omfattende prosessen sikrer optimal skjermytelse i overensstemmelse med en standard som er fire ganger strengere enn kravene til Microsofts Vista. Enhver skjerm som forlater fabrikken må oppfylle disse kravene, ikke bare et lite utvalg. Bare Philips går så langt som å levere dette nivået på fargenøyaktighet og skjermkvalitet for hver enkelte skjerm.

 • Klargjort for Windows Vista

  De Vista-klare skjermene fra Philips er klargjorte for en levende og spennende visning av dette nye, visuelt sofistikerte og krevende operativsystemet fra Windows. Det er utformet til å forbedre underholdningsopplevelsen, gjøre deg mer produktiv og bidra til å kontrollere dataopplevelsen hjemme og på kontoret. Det gjør det enkelt, raskt og effektivt å vise, finne og organisere informasjon for arbeid og lek.

 • Problemfri justering av skjermytelse med SmartControll II

  SmartControl II er en skjermbasert programvare med et brukervennlig grafisk grensesnitt. Den veileder deg gjennom finjustering av oppløsning, fargekalibrering og andre skjerminnstillinger, inkludert lysstyrke, kontrast, klokke og fase, stilling, RGB, hvitt punkt og volumjustering på modeller med innebygde høyttalere.

 • For din sikkerhet: Brannsikker veske i romfartskompositt

  PC/ABS-plastkompositt er bransjens beste, mest robuste og flammesikre materiale, et materiale for romalderen som brukes i luftfarts- og bilindustrien, i tillegg til i brannalarmer som oppfyller de strengeste sikkerhetsstandarder.

 • TCO'06-kompatibel for en bedre multimedieopplevelse

  TCO'06-kompatible skjermer møter både ergonomiske standarder og miljø- og helsestandarder som er utformet av TCO (Tjänstemännens Centralorganisation, et svensk fagforbund) for multimedieskjermer. TCO'06 er den strengeste noen sinne, og dekker krav til visuell ergonomi for multimedieskjermer og helsehensyn, i tillegg til andre funksjoner som finnes i skjermer av høy kvalitet. Spesifikasjonene til en skjerm som er kompatibel med TCO'06, må møte eller overgå TCO'06-standardene for visuell ergonomi, utslipp og miljøvern.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i