1
Skjermer

LED-skjerm med digital TV-tuner

  LED-skjerm med digital TV-tuner

  Få en flott TV-opplevelse på LED-skjermen

  Opplev flotte TV-programmer på LED-TV-skjermen. Med HDMI-inngang, stereolyd og moderne berøringskontroller er 191TE2L klar til å underholde deg! Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Få en flott TV-opplevelse på LED-skjermen

Opplev flotte TV-programmer på LED-TV-skjermen. Med HDMI-inngang, stereolyd og moderne berøringskontroller er 191TE2L klar til å underholde deg! Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

LED-skjerm med digital TV-tuner

T-serien, 18, 5" / 47 cm 191TE2LB/01 Finn lignende produkter

Få en flott TV-opplevelse på LED-skjermen

 • HD-klar for visning av HD-signaler av beste kvalitet

  HD-klar for visning av HD-signaler av beste kvalitet

  Se den ypperlige bildekvaliteten på HD-bilder, og se HD-kilder som HDTV-set-top-boks eller Blu-ray-plate. HD Ready (HD-klar) er et beskyttet merke som gir bedre bildekvalitet enn Progressive Scan. Det er i overensstemmelse med strenge standarder som er vedtatt av EICTA for å gi en HD-skjerm som viser fordelene ved oppløsning og bildekvalitet til et HD-signal. Det har en universell tilkobling til både analog YPbPr og ukomprimert digital DVI- eller HDMI-tilkobling som støtter HDCP. Det kan vise 720p- og 1080i-signaler ved 50 og 60 Hz.

 • SmartContrast 20 000 000 : 1 for utrolige, svarte detaljer

  SmartContrast 20 000 000 : 1 for utrolige, svarte detaljer

  Du vil ha LCD-flatskjermen med den høyeste kontrasten og de mest levende bildene. Philips' avanserte videobehandling kombinert med unik ekstrem dimming og teknologi for bakbelysningsforsterking gir levende bilder. SmartContrast øker kontrasten mellom perfekt svartnivå og nøyaktig gjengivelse av mørke nyanser og farger. Det gir et klart og naturtro bilde med høy kontrast og levende farger.

 • Incredible Surround for bedre lydopplevelse

  Incredible Surround for bedre lydopplevelse

  Incredible Surround er en lydteknologi fra Philips som forstørrer lydfeltet dramatisk, slik at du blir omgitt av lyden fra alle kanter. Med den nyeste teknologien for elektronisk faseforskyvning blander Incredible Surround lyder fra venstre og høyre på en slik måte at den utvider den virtuelle avstanden mellom de to høyttalerne. Denne avstanden forbedrer stereoeffekten dramatisk og gir en mer naturlig lyddimensjon. Med Incredible Surround kan du nyte fullstendig surround-lyd med større dybde og bredde, uten bruk av ekstra høyttalere.

 • HDMI-klargjort for en multimedieopplevelse av topp kvalitet

  HDMI-klargjort for en multimedieopplevelse av topp kvalitet

  En HDMI-klargjort enhet har all nødvendig maskinvare for å akseptere HDMI-inngang (High-Definition Multimedia Interface). En HDMI-kabel gjør at alle digitale video- og lydsignaler av høy kvalitet overføres gjennom én kabel fra en PC eller flere AV-kilder (inkludert set-top-bokser, DVD-spillere, AV-mottakere og videokameraer).

 • Moderne berøringskontroller

  Moderne berøringskontroller

  Berøringskontroller er intelligente, berøringsfølsomme ikoner som erstatter knapper som stikker frem, noe som gjør at brukeren kan justere skjermen etter eget ønske. Berøringskontroll gjør at skjermen får et moderne utseende og reagerer på den minste berøring.

 • SmartImage: Optimalisert brukervennlig skjermopplevelse

  SmartImage: Optimalisert brukervennlig skjermopplevelse

  SmartImage er en eksklusiv, ledende teknologi fra Philips, som analyserer innholdet som vises på skjermen, og som gir deg optimal skjermytelse. Med dette brukervennlige grensesnittet kan du velge ulike modi, som kontor, bilde, underholdning, økonomi osv., for å tilpasse skjermen programmet som brukes. Basert på det du velger, optimerer SmartImage dynamisk kontrasten, fargemetningen og skarpheten på bilder og videoopptak for optimal skjermytelse. Valg av økonomimodus kan spare mye strøm. Alt skjer i sanntid og med ett enkelt tastetrykk.

 • LED-teknologi sørger for naturlige farger

  Hvite lysdioder er enheter som lyser opp med full og jevn lysstyrke raskere slik at det går fortere å starte opp. Lysdioder inneholder ikke kvikksølv, noe som betyr miljøvennlig resirkulering og avhending. Med lysdioder får du bedre kontroll over dimmingen av LCD-bakgrunnsbelysningen, og dermed et svært høyt kontrastforhold. Du får også en utmerket fargegjengivelse takket være en jevn lysstyrke på skjermen.

 • Innebygd TV-tuner for å vise TV-programmer på PC-skjermen

  En TV-tuner innebygd i en skjerm for å vise TV-signaler i tillegg til datamaskindata.

 • MPEG4 HDTV-mottak via DVBT-tuner

  Med HDTV kan du se HDTV med den beste bilde- og lydkvaliteten uten en ekstra set-top-boks. Med en integrert DVBT-tuner som kan ta inn førsteklasses MPEG-4-formater, kan du nå ta imot og se HDTV-programmer og annet innholdsrikt multimedieinnhold med digital kvalitet

 • SmartSound velger en perfekt modus for lydytelsen

  Med SmartSound kan du velge en rekke modi, som film, spill, musikk osv. Dermed aktiveres forhåndsdefinerte frekvenser automatisk for å forbedre lyden i forhold til funksjonen

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i