1
Skjermer

LCD widescreen-skjerm

  LCD widescreen-skjerm

  Opprinnelig 16:9 HD-skjerm med glanset design

  Denne Vista-klare 191EW9 yter 16:9 HD-kvalitet i widescreen og har glanset design. Den fjerner behovet for kostbart ekstrautstyr som gir strammere budsjett, uten at det går ut over kvaliteten. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Opprinnelig 16:9 HD-skjerm med glanset design

Denne Vista-klare 191EW9 yter 16:9 HD-kvalitet i widescreen og har glanset design. Den fjerner behovet for kostbart ekstrautstyr som gir strammere budsjett, uten at det går ut over kvaliteten. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

LCD widescreen-skjerm

48 cm / 19" bred, WXGA 191EW9FB/00 Finn lignende produkter

Opprinnelig 16:9 HD-skjerm med glanset design

 • SmartContrast 8000 : 1 for ekte, svarte detaljer

  SmartContrast 8000 : 1 for ekte, svarte detaljer

  Du vil ha LCD-skjermen med den høyeste kontrasten og de mest levende bildene. Philips' avanserte videobehandling kombinert med unik ekstrem dimming og teknologi for bakbelysningsforsterking gir levende bilder. SmartContrast øker kontrasten mellom perfekt svartnivå og nøyaktig gjengivelse av mørke nyanser og farger. Det gir et klart og naturtro bilde med høy kontrast og levende farger.

 • Enkel bildeformatkontroll bytter mellom bred- og 4:3-format

  Enkel bildeformatkontroll bytter mellom bred- og 4:3-format

  Philips' enkle bildeformatkontroll på OSD er der for å bytte fra 4:3-sideforhold til widescreen-modus og tilbake for å tilpasse sideforholdet på skjermen til innholdet når du arbeider med brede dokumenter, uten at du må bla eller vise widescreen-medier i widescreen-modus, og forvrengningsfri, opprinnelig modusvisning av innhold i 4:3-sideformat.

 • Energy Star for energisparing og lavt strømforbruk

  Energy Star for energisparing og lavt strømforbruk

  Energy Star-merkede elektriske husholdningsprodukter er designet for å bruke mindre strøm slik at du sparer penger samtidig som forurensingen begrenses. Energy Star-kompatible produkter bruker mindre enn 1 watt når de er i standby-modus. Som Energy Star-partner utvikler Philips produkter som er i samsvar med Energy Star-retningslinjene for energisparing. Dette oppnås ved et lavt strømforbruk i standby-modus takket være nyskapende standby-kretskobling og selektiv utvelgelse av komponenter som er laget av svært effektive materialer.

 • Klar til å vise HD-innhold

  En høydefinisjonsskjerm er en skjermenhet som er utformet for å gi utrolig bildekvalitet på høydefinisjonsbilder, og som er fullstendig forberedt på HD-kilder som HD-set-top-bokser. En HD-skjerm gir en bildekvalitet som går mye lengre enn Progressive Scan, og overholder strenge standarder for HD-skjermer som viser signaler med høy oppløsning og topp kvalitet gjennom en universell tilkobling for enten analoge VGA-tilkoblinger eller ukomprimerte digitale DVI-tilkoblinger, og som støtter HDCP. Den viser 720p-signaler (1280 x 720p ved 50 og 60 Hz progressiv) og 1080i-signaler (1920 x 1080i ved 50 og 60 Hz interlaced).

 • 16:9-skjerm for best widescreen-spilling og video

  Et sideforhold er et uttrykk på bredden på et videobilde sammelignet med høyden. 16:9-sideforhold for widescreen er standard for universell til høydefinisjons-TV og europeisk digital-TV. Et opprinnelig 16:9-sideforhold betyr uovertruffen visning av spill og video uten striper øverst og nederst i bildet, og uten kvalitetstapet som stammer fra skalering, endring av et bilde for å få det til å passe til en annen skjermstørrelse.

 • 5 ms rask svartid

  Av–på-svartid er den perioden det tar for en flytende krystall-celle å gå fra aktiv (svart) til inaktiv (hvit) og tilbake til aktiv (svart) igjen. Dette måles i millisekunder. Raskere er bedre: En lavere svartid betyr raskere overganger og det fører igjen til færre synlige bilderester i visningen av overgangen mellom tekst og grafikk. Av–på-svartid er viktig når det gjelder visning av forretningsinnhold som dokumenter, grafer og bilder.

 • Oppfyller RoHS-standarder for å beskytte miljøet

  Philips-skjermene er utformet og produsert i overensstemmelse med strenge RoHS-standarder som begrenser bruk av bly og andre giftige stoffer som kan skade miljøet.

 • Glanset overflate for å passe til innredningen

  En flott og elegant glanset overflate som står godt til innredningen din.

 • Klargjort for Windows Vista

  De Vista-klare skjermene fra Philips er klargjorte for en levende og spennende visning av dette nye, visuelt sofistikerte og krevende operativsystemet fra Windows. Det er utformet til å forbedre underholdningsopplevelsen, gjøre deg mer produktiv og bidra til å kontrollere dataopplevelsen hjemme og på kontoret. Det gjør det enkelt, raskt og effektivt å vise, finne og organisere informasjon for arbeid og lek.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i