1
Skjermer

LCD-skjerm

  LCD-skjerm

  Skjerm som gir økt produktivitet med mange funksjoner

  Med SmartImage, SmartContrast og SmartControl for å øke produktiviteten og TrueVision for å få tidenes beste LCD-skjerm, er det TCO'03-godkjente, Vista-klare Philips Brilliance 190S9 som får jobben gjort. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Skjerm som gir økt produktivitet med mange funksjoner

Med SmartImage, SmartContrast og SmartControl for å øke produktiviteten og TrueVision for å få tidenes beste LCD-skjerm, er det TCO'03-godkjente, Vista-klare Philips Brilliance 190S9 som får jobben gjort. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Brilliance LCD-skjerm

48 cm (19"), SXGA 190S9FB/00 Finn lignende produkter

Skjerm som gir økt produktivitet med mange funksjoner

 • SmartImage: Optimalisert brukervennlig skjermopplevelse

  SmartImage: Optimalisert brukervennlig skjermopplevelse

  SmartImage er en eksklusiv, ledende teknologi fra Philips, som analyserer innholdet som vises på skjermen, og som gir deg optimal skjermytelse. Med dette brukervennlige grensesnittet kan du velge ulike modi, som kontor, bilde, underholdning, økonomi osv., for å tilpasse skjermen programmet som brukes. Basert på det du velger, optimerer SmartImage dynamisk kontrasten, fargemetningen og skarpheten på bilder og videoopptak for optimal skjermytelse. Valg av økonomimodus kan spare mye strøm. Alt skjer i sanntid og med ett enkelt tastetrykk.

 • TrueVision: Skjermytelse med laboratoriekvalitet

  TrueVision: Skjermytelse med laboratoriekvalitet

  TrueVision er bransjeledende, og dette er Philips' test- og algoritme-teknologi for skjermjusteringer og fininnstilling. Denne omfattende prosessen sikrer optimal skjermytelse i overensstemmelse med en standard som er fire ganger strengere enn kravene til Microsofts Vista. Enhver skjerm som forlater fabrikken, må oppfylle disse kravene, ikke bare et lite utvalg. Bare Philips går så langt som å levere dette nivået på fargenøyaktighet og skjermkvalitet for hver enkelte skjerm.

 • SmartContrast: for utrolig ekte, svarte detaljer

  SmartContrast: for utrolig ekte, svarte detaljer

  SmartContrast er en Philips-teknologi som analyserer innholdet du viser, justerer fargene automatisk og kontroller bakgrunnsbelysningens intensitet for å forbedre kontrasten dynamisk slik at du får de beste digitale bildene og videoene, eller som hjelp når du spiller spill med mørke fargetoner. Når økonomimodus velges, justeres kontrasten og bakgrunnsbelysningen fininnstilles for å gi akkurat den riktige visningen av kontorapplikasjoner som brukes hver dag, og for å senke strømforbruket.

 • Dobbel inngang kan brukes for både analoge VGA- og digitale DVI-signaler

  Dobbel inngang kan brukes for både analoge VGA- og digitale DVI-signaler

  Dobbel inngang gir deg koblinger for både analoge VGA- og digitale DVI-signaler.

 • Grønn design bevarer ressurser og reduserer driftskostnadene

  Den øko-vennlige designen er basert på miljøansvarlig produksjon av en skjermenhet som skal minimere strømforbruket, redusere emballasjematerialet og fjerne bruken av farlige materialer. Vi er i frontlinjen for bærekraft, og med vårt mangeårige engasjement for å redusere miljøpåvirkningen fra våre produkter gjør vi det mulig for forbrukere å foreta enkle, ansvarlige valg av produktene de kjøper og virkningen de har før, under og etter produktets levetid.

 • DVI-D-inngang og HDCP-støtte

  HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection) er et system for opphavsrettsbeskyttelse som er innebygd i DVI-kontakten. Det stopper uautorisert kopiering av opphavsrettsbeskyttet innhold. Med HDCP kan du spille av beskyttet innhold, for eksempel filmer og konserter. Den kontrollerer signalet for å forhindre piratkopiering, og tillater bare at det vises lovlige kopier av innholdet.

 • Skjermen vipper slik at du får en ideell, individuell visningsvinkel

  Justerbar vippefunksjon er muligheten du har til å bevege skjermen bakover og fremover på underlaget for å tilpasse den, slik at visningsvinkelen blir ideell og mer komfortabel for personer som arbeider mange timer foran datamaskinen.

 • Problemfri justering av skjermytelse med SmartControll II

  SmartControl II er en skjermbasert programvare med et brukervennlig grafisk grensesnitt. Den veileder deg gjennom finjustering av oppløsning, fargekalibrering og andre skjerminnstillinger, inkludert lysstyrke, kontrast, klokke og fase, stilling, RGB, hvitt punkt og volumjustering på modeller med innebygde høyttalere.

 • Kabelhåndtering for en ryddig arbeidsplass

  Kabelhåndtering er et system som gir deg en ryddig arbeidsplass ved at du får orden på kablene og ledningene som enhetene dine bruker.

 • TCO-03 garanterer de høyeste sikkerhetsstandardene og ergonomiske standardene

  En TCO-standard (Tjänstemännens Centralorganisation, et svensk fagforbund) er strengere enn MPR-II vedrørende sikkerhet og ergonomi, spesielt når det gjelder vekselstrømsfelt.

 • Klargjort for Windows Vista

  De Vista-klare skjermene fra Philips er klargjorte for en levende og spennende visning av dette nye, visuelt sofistikerte og krevende operativsystemet fra Windows. Det er utformet til å forbedre underholdningsopplevelsen, gjøre deg mer produktiv og bidra til å kontrollere dataopplevelsen hjemme og på kontoret. Det gjør det enkelt, raskt og effektivt å vise, finne og organisere informasjon for arbeid og lek.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i