LCD-skjerm

  LCD-skjerm

  når skjermstørrelsen teller

  Stor skjerm, mange funksjoner: Med sin store skjerm og utmerkede ytelse i tillegg til SmartManage for fjernkontroll, LAN-basert skjermhåndtering og lavt strømforbruk, er Philips 190S5 svært anvendelig og et utrolig godt kjøp. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

når skjermstørrelsen teller

 • Rask svartid for storartet visning av bilder i bevegelse

  Rask svartid for storartet visning av bilder i bevegelse

  Svartiden måler signalreaksjonshastigheten i millisekund. Av/på-svartiden måler tiden skjermen bruker på å gå fra helt hvit til helt svart og omvendt. Rask av/på-svartid forbedrer tekstvisningen. Grå-til-grå-svartiden måler gjennomsnittlig overgang mellom flere sett tilfeldige gråtoner. Lavere tall betyr raskere overganger. Raskere er bedre fordi en rask svartid eliminerer synlige bilderester som kan legge en demper på opplevelsen når du viser bilder eller objekter som beveger seg raskt.

 • sRGB sikrer like farger på skjermen og i utskrift

  sRGB sikrer like farger på skjermen og i utskrift

  sRGB er en bransjestandard som sikrer at fargene som vises på skjermen og fargene i utskriftene, blir så like som mulig.

 • Med SmartManage-kompatibilitet får du LAN-basert utstyrsstyring

  SmartManage er et system for å overvåke, styre og kontrollere statusen for visningsenheter, samt gi ekstern støtte til brukere som opplever vanskeligheter. Alt dette over et lokalnett.

 • Strømforbruk lavere enn gjennomsnittet i bransjen

  Reduksjon av den elektriske effekten som kreves for å drive en enhet.

 • Med Kensington tyverilås for ekstra sikkerhet

  Små grillåpninger som er bygd inn i rammen på skjermen, for bruk med en låseenhet som sikrer skjermen til et fast objekt, for ekstra beskyttelse mot tyveri.

 • SXGA 1280 x 1024 oppløsning for skarpere visning

  Når det gjelder grafiske skjermer, betyr skjermoppløsningen antallet punkter (piksler) på hele skjermen. En skjerm med 1280 x 1024 piksler kan for eksempel vise 1280 atskilte punkter på hver av de 1024 linjene, eller rundt 1,3 millioner piksler.

 • Innebygd strømforsyning eliminerer behovet for eksterne strømadaptere

  En innebygd strømforsyning er en strømadapter som er bygd inn i dekselet på en visningsenhet, som erstatter en klumpete ekstern strømadapter.

 • VESA-monteringsmønster for enkel veggmontering av skjerm

  En enhetlig bransjestandard for veggmontering av IT-utstyr angitt av Video Electronics Standards Association.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i