1
Skjermer

LCD-skjerm

  LCD-skjerm

  Suveren skjerm som er utformet for krevende profesjonelle

  190P7 er en suveren skjerm som gir lave eierkostander. Den er perfekt for finans- og forretningsbrukere med en rekke funksjoner som forbedrer produktiviteten, samtidig som den er ergonomisk og kommer i en blyfri design og har ekstern SmartManage-styring. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Suveren skjerm som er utformet for krevende profesjonelle

190P7 er en suveren skjerm som gir lave eierkostander. Den er perfekt for finans- og forretningsbrukere med en rekke funksjoner som forbedrer produktiviteten, samtidig som den er ergonomisk og kommer i en blyfri design og har ekstern SmartManage-styring. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Brilliance LCD-skjerm

48 cm (19"), SXGA 190P7ES/00 Finn lignende produkter

Suveren skjerm som er utformet for krevende profesjonelle

 • Bredeste visningsvinkel på opptil 178 grader

  Den bredeste visningsvinkelen på opptil 178 grader gir det klareste bildet fra alle vinkler.

 • Rask 8 ms GtG-svartid: storartet visning av bilder i bevegelse

  GtG-svartiden er den gjennomsnittlige tiden det tar for en piksel å gå fra en vilkårlig posisjon til en annen, som er den gjennomsnittlige overgangstiden mellom flere sett med tilfeldige fargenivåer. Jo raskere, desto bedre: Lavere svartid betyr raskere overganger, og resultatet blir derfor færre synlige bilderester i visningen av bilder som beveger seg raskt. GtG-svartiden er en viktig måte å måle visningskvaliteten på multimedieinnhold som filmer, videoer og spill. Av–på-svartid er viktig når det gjelder visning av forretningsinnhold som dokumenter, grafer og bilder.

 • SXGA 1280 x 1024 oppløsning for skarpere visning

  Når det gjelder grafiske skjermer, betyr skjermoppløsningen antallet punkter (piksler) på hele skjermen. En skjerm med 1280 x 1024 piksler kan for eksempel vise 1280 atskilte punkter på hver av de 1024 linjene, eller rundt 1,3 millioner piksler.

 • Klargjort for Windows Vista

  De Vista-klare skjermene fra Philips er klargjorte for en levende og spennende visning av dette nye, visuelt sofistikerte og krevende operativsystemet fra Windows. Det er utformet til å forbedre underholdningsopplevelsen, gjøre deg mer produktiv og bidra til å kontrollere dataopplevelsen hjemme og på kontoret. Det gjør det enkelt, raskt og effektivt å vise, finne og organisere informasjon for arbeid og lek.

 • Med SmartManage-kompatibilitet får du LAN-basert utstyrsstyring

  SmartManage er et system for å overvåke, styre og kontrollere statusen for visningsenheter, samt gi ekstern støtte til brukere som opplever vanskeligheter. Alt dette over et lokalnett.

 • 90-graders skjermrotering og smart kabelhåndtering

  Super Ergo-basen er en skjermfot som gir ergonomisk visningskomfort og gir intelligent kabelhåndtering. Fotens brukervennlige høyde, dreining, vippefunksjon og roteringsvinkel justerer skjermen for maksimal komfort, noe som kan redusere fysisk ubehag ved lange arbeidsdager. Intelligent kabelhåndtering reduserer kabelrot og holder arbeidsområdet ryddig og profesjonelt.

 • Vippe- og dreiejustering for en ideell visningsvinkel

  Vippe- og dreieskjermjustering er en mekanisme som er bygd inn i stativet, og som lar skjermen dreie og vippe bakover og fremover.

 • Juster lysstyrken automatisk til omgivelseslyset

  SmartBright er en eksklusiv Philips-funksjon som bruker en innebygd sensor til å justere skjerminnstillingene automatisk. Det gir den beste seeropplevelsen, redusert strømforbruk og forlenget levetid for skjermen, samtidig som det eliminerer slitasjen på øynene i forbindelse med problematikken med lys skjerm / mørkt rom og mørk skjerm / lyst rom. Alt dette får du uten å måtte justere lysstyrken på skjermen manuelt når belysningen i rommet endrer seg.

 • Enkelt å justere skjerminnstillingene med Philips SmartControl

  PC-programvare for finjustering av skjermytelse og -innstillinger. Philips tilbyr to alternativer for justering av skjerminnstillinger. Naviger på flernivåmenyen på selve skjermen med knappene, eller bruk Philips SmartControl-programvaren til å justere de forskjellige skjerminnstillingene på en kjent måte.

 • Dobbel DVI for bedre støtte for flere PC-innganger

  Muligheten til å bytte mellom innganger fra flere PC-kilder på én enkelt skjerm i stedet for å bruke en egen skjerm for hver PC. Dobbel DVI-inngang er spesielt nyttig med profesjonelle programmer. En hurtigtast bytter visning blant tilgjengelig datamaskininnhold uten at du må bytte kabler.

 • Innebygd høyhastighets USB 2.0-løsning for enkel tilkobling

  USB (universell seriell buss) er en standardprotokoll for sammenkobling av PCer og eksternt utstyr. USB har blitt den vanligste måten å koble eksterne enheter til en datamaskin på, fordi den gir høy hastighet til en lav pris. Philips har plassert en USB 2.0-løsning i en skjerm og tilbyr slik en lett tilgjengelig, brukervennlig høyhastighets USB-tilkobling for å lese, skrive, starte og overføre programmer, data, digitale medier eller musikkfiler til, fra eller mellom PCen og en eller flere USB-enheter.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i