1
Skjermer

LCD-skjerm

  LCD-skjerm

  suveren, stor skjerm for kompliserte oppgaver

  Profesjonelle brukere som deg får gjort mer med 190P6: Digital LightFrame™ og Perfect Panel garanterer topp ytelse fra en stor skjerm, produktivitetsøkende ekstern utstyrsstyring, avansert ergonomi og blyfri design. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

suveren, stor skjerm for kompliserte oppgaver

Profesjonelle brukere som deg får gjort mer med 190P6: Digital LightFrame™ og Perfect Panel garanterer topp ytelse fra en stor skjerm, produktivitetsøkende ekstern utstyrsstyring, avansert ergonomi og blyfri design. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

suveren, stor skjerm for kompliserte oppgaver

 • Dobbel inngang kan brukes for både analoge VGA- og digitale DVI-signaler

  Dobbel inngang kan brukes for både analoge VGA- og digitale DVI-signaler

  Dobbel inngang gir deg koblinger for både analoge VGA- og digitale DVI-signaler.

 • LightFrame™ DR gir deg en best mulig seeropplevelse

  LightFrame™ Digital Reality er en innebygd programvare- og maskinvareløsning for eksklusive Philips-skjermer som gir brukeren skjermforbedringer gjennom raske og praktiske maskinvare- og programvaregrensesnitt.

 • Skjerm uten punktfeil som er kompatibel med ISO 13406-2 klasse I

  Lyse punkter og svarte punkter er feil i en LCD-skjerm. Noen produsenter ser fremdeles på slike feil i LCD-skjermen som et uunngåelig resultat av produksjonsprosessen, men det gjør ikke Philips. Philips-skjermer, som er kompatible med ISO 13406-2 klasse I-standarden, produseres med null toleranse for LCD-skjermfeil og støttes av den globale Perfect Panel™-garantien. Denne garantien gir reparasjon eller erstatning for LCD-skjermer som viser lyse eller svarte punkter, selv om det er bare ett av dem.

 • SXGA 1280 x 1024 oppløsning for skarpere visning

  Når det gjelder grafiske skjermer, betyr skjermoppløsningen antallet punkter (piksler) på hele skjermen. En skjerm med 1280 x 1024 piksler kan for eksempel vise 1280 atskilte punkter på hver av de 1024 linjene, eller rundt 1,3 millioner piksler.

 • Raskt 8 ms av/på-svartid: flott tekst- og grafikkvisning

  Av–på-svartid er den perioden det tar for en flytende krystall-celle å gå fra aktiv (svart) til inaktiv (hvit) og tilbake til aktiv (svart) igjen. Dette måles i millisekunder. Raskere er bedre: En lavere svartid betyr raskere overganger og det fører igjen til færre synlige bilderester i visningen av overgangen mellom tekst og grafikk. Av–på-svartid er viktig når det gjelder visning av forretningsinnhold som dokumenter, grafer og bilder.

 • 90-graders skjermrotering og smart kabelhåndtering

  Super Ergo-basen er en skjermfot som gir ergonomisk visningskomfort og gir intelligent kabelhåndtering. Fotens brukervennlige høyde, dreining, vippefunksjon og roteringsvinkel justerer skjermen for maksimal komfort, noe som kan redusere fysisk ubehag ved lange arbeidsdager. Intelligent kabelhåndtering reduserer kabelrot og holder arbeidsområdet ryddig og profesjonelt.

 • Innebygd høyhastighets USB 2.0-løsning for enkel tilkobling

  USB (universell seriell buss) er en standardprotokoll for sammenkobling av PCer og eksternt utstyr. USB har blitt den vanligste måten å koble eksterne enheter til en datamaskin på, fordi den gir høy hastighet til en lav pris. Philips har plassert en USB 2.0-løsning i en skjerm og tilbyr slik en lett tilgjengelig, brukervennlig høyhastighets USB-tilkobling for å lese, skrive, starte og overføre programmer, data, digitale medier eller musikkfiler til, fra eller mellom PCen og en eller flere USB-enheter.

 • Juster lysstyrken automatisk til omgivelseslyset

  SmartBright er en eksklusiv Philips-funksjon som bruker en innebygd sensor til å justere skjerminnstillingene automatisk. Det gir den beste seeropplevelsen, redusert strømforbruk og forlenget levetid for skjermen, samtidig som det eliminerer slitasjen på øynene i forbindelse med problematikken med lys skjerm / mørkt rom og mørk skjerm / lyst rom. Alt dette får du uten å måtte justere lysstyrken på skjermen manuelt når belysningen i rommet endrer seg.

 • Innebygde høyttalere for lyd uten beslag av skrivebordsplass

  Lydhøyttalere bygd inn i en visningsenhet.

 • Frittstående lyd for effektive nettkonferanser

  Innebygd avansert fastvare som produserer lyd selv om det ikke finnes noen videoinngang.

 • Med SmartManage-kompatibilitet får du LAN-basert utstyrsstyring

  SmartManage er et system for å overvåke, styre og kontrollere statusen for visningsenheter, samt gi ekstern støtte til brukere som opplever vanskeligheter. Alt dette over et lokalnett.

 • Blyfri utforming tar vare på miljøet

  Blyfrie skjermer er utformet og produsert i overensstemmelse med strenge EU-standarder når det gjelder RoHS-direktivet som begrenser bruk av bly og andre giftige stoffer som kan skade miljøet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i