1
Skjermer

LCD-skjerm

  LCD-skjerm

  Omgi deg med underholdning

  Philips 190G6 gir deg en formidabel underholdningsopplevelse. Spennende, innbuet design omgir deg med bilder, lyder og følelser som gjør filmer, musikk og spill mer levende en noen gang tidligere. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Omgi deg med underholdning

Philips 190G6 gir deg en formidabel underholdningsopplevelse. Spennende, innbuet design omgir deg med bilder, lyder og følelser som gjør filmer, musikk og spill mer levende en noen gang tidligere. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Omgi deg med underholdning

 • ActiveBright for høy lysstyrke og knivskarpe farger

  ActiveBright gir tilnærmet TV-kvalitet i høy oppløsning, og viser strålende, knivskarpe farger og en bred visningsvinkel for det aller beste innenfor multimedieunderholdning.

 • Klar for å vise standard- og høydefinisjonssignaler

  En høydefinisjonsskjerm er en skjermenhet som er utformet for å gi utrolig bildekvalitet på høydefinisjonsbilder, og som er fullstendig forberedt på HD-kilder som HD-set-top-bokser. En HD-skjerm gir en bildekvalitet som går mye lengre enn Progressive Scan, og overholder strenge standarder for HD-skjermer som viser signaler med høy oppløsning og topp kvalitet gjennom en universell tilkobling for enten analoge VGA-tilkoblinger eller ukomprimerte digitale DVI-tilkoblinger, og som støtter HDCP. Den viser 720p-signaler (1280 x 720p ved 50 og 60 Hz progressiv) og 1080i-signaler (1920 x 1080i ved 50 og 60 Hz interlaced).

 • Raskt 8 ms av/på-svartid: flott tekst- og grafikkvisning

  Av–på-svartid er den perioden det tar for en flytende krystall-celle å gå fra aktiv (svart) til inaktiv (hvit) og tilbake til aktiv (svart) igjen. Dette måles i millisekunder. Raskere er bedre: En lavere svartid betyr raskere overganger og det fører igjen til færre synlige bilderester i visningen av overgangen mellom tekst og grafikk. Av–på-svartid er viktig når det gjelder visning av forretningsinnhold som dokumenter, grafer og bilder.

 • 20-watts aktiv subwoofer for dypere bassopplevelse

  En subwoofer er en høyttaler som reproduserer de lave tonene i lydspekteret. Monitoren har en separat subwoofer som er optimalisert til å reprodusere bassfrekvenser, og satellitthøyttalere som er optimalisert for mellomtoner og høye toner. Resultatet er et system som virkelig reproduserer hele spekteret med lydfrekvenser fra dyp bass til krystallklare høye toner med minimal forvrengning.

 • 3D Virtual Surround-lyd

  Virtual 3D Surround-lyd er en avansert lydforbedringsteknologi som gir simulert surround-lydeffekt fra stereokilder for et mer oppslukende og realistisk lydlandskap.

 • Brukervennlig Sound Agent 2 optimaliserer lydopplevelsen

  Sound Agent 2 er intelligent programvare med et morsomt og brukervennlig grafisk grensesnitt. Programmet gjør det lettere å bruke PC-lyd ved at det automatisk optimaliserer lyder for alle populære formater. Med Sound Agent 2 er det enkelt å finjustere lydytelsen, slik at den passer til din personlige musikksmak.

 • Digitalt overført PC-lyd

  Digital overføring av PC-lydsignaler via en USB-kabel i stedet for den gamle analoge minijack-kabelen. Det gir øyeblikkelige, utrolige surroundeffekter uten forvrengningen fra digital/analog konvertering.

 • Høyhastighets USB 2.0-hub for enkel tilkobling

  USB (universell seriell buss) er en standardprotokoll for sammenkobling av PCer og eksternt utstyr. USB har blitt den vanligste måten å koble eksterne enheter til en datamaskin på fordi den gir høy hastighet til en lav pris. Philips har plassert en USB 2.0-hub i skjermen og tilbyr på den måten en lett tilgjengelig, brukervennlig høyhastighetstilkobling for å lese, skrive, starte og overføre programmer, data, digitale medier eller musikkfiler til, fra eller mellom PCen og en eller flere USB-enheter.

 • Viser videosignaler fra en rekke AV-kilder

  Skjermsignaler fra en lang rekke AV-enheter.

 • Forhåndsinnstill hurtigtastene for optimal lyd på favorittmusikken

  Forhåndsinnstill hurtigtastene for å forbedre lydeffektene på surround-lydeffektene. Fire lydmiljøer tilbys: Nøytral, Rock, Jazz og Klassisk. En modus passer til hvert program.

 • Innbuet design omgir deg med forbløffende underholdning

  Toppmoderne innbuet design er et gjennombrudd i underholdninig som omgir deg med spennende bilde og lyd, og det plasserer deg i midten av en totalt omsluttende, forbløffende underholdningsopplevelse.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i