1
Skjermer

LCD widescreen-skjerm

  LCD widescreen-skjerm

  Stilig bred skjerm til hjemmedataunderholdning

  Bred skjerm som er en fryd for øyet: Stilig design og en rekke smarte funksjoner som gjør at LCD-skjermen når nye høyder. Perfekt bildekvalitet på alt slags innhold gjør 190CW9 til det beste valget for dataunderholdning. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Stilig bred skjerm til hjemmedataunderholdning

Bred skjerm som er en fryd for øyet: Stilig design og en rekke smarte funksjoner som gjør at LCD-skjermen når nye høyder. Perfekt bildekvalitet på alt slags innhold gjør 190CW9 til det beste valget for dataunderholdning. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Stilig bred skjerm til hjemmedataunderholdning

 • SmartImage: Optimalisert brukervennlig skjermopplevelse

  SmartImage: Optimalisert brukervennlig skjermopplevelse

  SmartImage er en eksklusiv, ledende teknologi fra Philips, som analyserer innholdet som vises på skjermen, og gir deg optimal skjermytelse. Med dette brukervennlige grensesnittet kan du velge ulike modi, som kontor, bilde, underholdning, økonomi osv., for å passe til programmet som brukes. Basert på det du velger, optimerer SmartImage dynamisk kontrasten, fargemetningen og skarpheten på bilder og videoopptak for optimal skjermytelse. Valg av økonomimodus kan spare mye strøm. Alt skjer i sanntid og med ett enkelt tastetrykk.

 • Rask svartid opptil 2 ms

  Rask svartid opptil 2 ms

  GtG-svartiden er den gjennomsnittlige tiden det tar for en piksel å gå fra én vilkårlig posisjon til en annen, som er den gjennomsnittlige overgangstiden mellom flere sett med tilfeldige fargenivåer. Jo raskere, desto bedre: Lavere svartid betyr raskere overganger, og resultatet blir derfor færre synlige bilderester i visningen av bilder som beveger seg raskt. GtG-svartiden er en viktig metode for å måle visningskvaliteten på multimedieinnhold som filmer, videoer og spill.

 • SmartContrast 12 000 : 1 for utrolig ekte, svarte detaljer

  SmartContrast 12 000 : 1 for utrolig ekte, svarte detaljer

  Du vil ha LCD-flatskjermen med den høyeste kontrasten og de mest levende bildene. Philips' avanserte videobehandling kombinert med unik ekstrem dimming og teknologi for bakbelysningsforsterking gir levende bilder. SmartContrast øker kontrasten mellom perfekt svartnivå og nøyaktig gjengivelse av mørke nyanser og farger. Det gir et klart og naturtro bilde med høy kontrast og levende farger.

 • TrueVision: Skjermytelse med laboratoriekvalitet

  TrueVision: Skjermytelse med laboratoriekvalitet

  TrueVision er bransjeledende, og dette er Philips' test- og algoritme-teknologi for skjermjusteringer og fininnstilling. Denne omfattende prosessen sikrer optimal skjermytelse i overensstemmelse med en standard som er fire ganger strengere enn kravene til Microsofts Vista. Enhver skjerm som forlater fabrikken, må oppfylle disse kravene, ikke bare et lite utvalg. Bare Philips går så langt som å levere dette nivået på fargenøyaktighet og skjermkvalitet for hver enkelte skjerm.

 • Dobbel inngang kan brukes for både analoge VGA- og digitale DVI-signaler

  Dobbel inngang kan brukes for både analoge VGA- og digitale DVI-signaler

  Dobbel inngang gir deg koblinger for både analoge VGA- og digitale DVI-signaler.

 • Automatisk bildeformat som bytter mellom bred- og 4:3-format med én knapp

  Automatisk bildeformat som bytter mellom bred- og 4:3-format med én knapp

  Philips' automatiske bildeformatkontroll er en knapp som bytter fra 4:3-sideforhold til widescreen-modus og tilbake, for å tilpasse sideforholdet på skjermen til innholdet når du arbeider med brede dokumenter, uten at du må bla eller vise widescreen-medier i widescreen-modus, og forvrengningsfri, opprinnelig modusvisning av innhold i 4:3-sideformat.

 • USB-port for enkel tilkobling av eksterne enheter

  USB-port for enkel tilkobling av eksterne enheter

  USB-porten lar brukeren enkelt koble til multimedieenheter med plug and play-funksjonalitet, for eksempel USB-minneenheter, kamera, bærbar HDD, web-kamera, PDA, skriver og mange andre enheter som har en USB-kontakt tilgjengelig. Den praktisk plasserte USB 2.0-porten på skjermen gjør at USB 2.0-signalene går gjennom til datamaskinen. Legg merke til at mange enheter som kameraer og HDD, kanskje må slås på separat. Det er fordi de har høyere strømkrav enn USB-porten på skjermen kan yte.

 • DVI-D-inngang og HDCP-støtte

  HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection) er et system for opphavsrettsbeskyttelse som er innebygd i DVI-kontakten. Det stopper uautorisert kopiering av opphavsrettsbeskyttet innhold. Med HDCP kan du spille av beskyttet innhold, for eksempel filmer og konserter. Den kontrollerer signalet for å forhindre piratkopiering, og tillater bare at det vises lovlige kopier av innholdet.

 • Problemfri justering av skjermytelse med SmartControll II

  SmartControl II er en skjermbasert programvare med et brukervennlig grafisk grensesnitt. Den veileder deg gjennom finjustering av oppløsning, fargekalibrering og andre skjerminnstillinger, inkludert lysstyrke, kontrast, klokke og fase, stilling, RGB, hvitt punkt og volumjustering på modeller med innebygde høyttalere.

 • Glanset overflate for å passe til innredningen

  En flott og elegant glanset overflate som står godt til innredningen din.

 • I overensstemmelse med TCO'06-standarden for sikkerhet og visuell ergonomi

  TCO'06-kompatible skjermer møter både ergonomiske standarder og miljø- og helsestandarder som er utformet av TCO (Tjänstemännens Centralorganisation, et svensk fagforbund) for multimedieskjermer. TCO'06 er den strengeste noen sinne, og dekker krav til visuell ergonomi for multimedieskjermer og helsehensyn, i tillegg til andre funksjoner som finnes i skjermer av høy kvalitet. Spesifikasjonene til en skjerm som er kompatibel med TCO'06, må møte eller overgå TCO'06-standardene for visuell ergonomi, utslipp og miljøvern.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i