1
Skjermer

LCD-skjerm

  LCD-skjerm

  Stil teller

  Enestående anvendelighet kombineres med lekker stil: Den miljøvennlige 190C7 vil endre måten du ser på skjermer på. Med den rene, sofistikerte tofargede designen og gjennomtenkte funksjoner får du svært mye for pengene. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Stil teller

Enestående anvendelighet kombineres med lekker stil: Den miljøvennlige 190C7 vil endre måten du ser på skjermer på. Med den rene, sofistikerte tofargede designen og gjennomtenkte funksjoner får du svært mye for pengene. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Stil teller

 • Dobbel inngang kan brukes for både analoge VGA- og digitale DVI-signaler

  Dobbel inngang kan brukes for både analoge VGA- og digitale DVI-signaler

  Dobbel inngang gir deg koblinger for både analoge VGA- og digitale DVI-signaler.

 • Lekker tofarget design liver opp rommet

  Det tofargede designet kombinerer en blank svart stripe midt på den nederste rammen med en sølvfarget fremre ramme, slik at den fremre rammen ser slankere ut. Den raffinerte kontrasten mellom de to elementene ser livlig ut, appellerer til øyet og tilfører noe unikt til rommets innredning.

 • Praktiske og diskré kontrollknapper gir et rent utseende

  Praktiske og diskré kontroller er integrert i merkebanneret, og de er for hånden når du trenger dem. Samtidig gjør dette at kontrollknappene er skjult når de ikke trengs, og resultatet er et integrert, klart og rent utseende med enkel og estetisk design.

 • Klemmeramme for et varmt og harmonisk utseende

  En klemmeramme er en spesialdesignet skrå overflate som kobler sammen fremre og bakre designelementer i en varm klem, slik at hele designet blir varmt og harmonisk.

 • Klargjort for Windows Vista

  De Vista-klare skjermene fra Philips er klargjorte for en levende og spennende visning av dette nye, visuelt sofistikerte og krevende operativsystemet fra Windows. Det er utformet til å forbedre underholdningsopplevelsen, gjøre deg mer produktiv og bidra til å kontrollere dataopplevelsen hjemme og på kontoret. Det gjør det enkelt, raskt og effektivt å vise, finne og organisere informasjon for arbeid og lek.

 • 5 ms rask svartid

  Av–på-svartid er den perioden det tar for en flytende krystall-celle å gå fra aktiv (svart) til inaktiv (hvit) og tilbake til aktiv (svart) igjen. Dette måles i millisekunder. Raskere er bedre: En lavere svartid betyr raskere overganger og det fører igjen til færre synlige bilderester i visningen av overgangen mellom tekst og grafikk. Av–på-svartid er viktig når det gjelder visning av forretningsinnhold som dokumenter, grafer og bilder.

 • For din sikkerhet: Brannsikker veske i romfartskompositt

  PC/ABS-plastkompositt er bransjens beste, mest robuste og flammesikre materiale, et materiale for romalderen som brukes i luftfarts- og bilindustrien, i tillegg til i brannalarmer som oppfyller de strengeste sikkerhetsstandarder.

 • Blyfri utforming tar vare på miljøet

  Blyfrie skjermer er utformet og produsert i overensstemmelse med strenge EU-direktiv når det gjelder RoHS-standarder som begrenser bruk av bly og andre giftige stoffer som kan skade miljøet.

 • Enkelt å justere skjerminnstillingene med Philips SmartControl

  PC-programvare for finjustering av skjermytelse og -innstillinger. Philips tilbyr to alternativer for justering av skjerminnstillinger. Naviger på flernivåmenyen på selve skjermen med knappene, eller bruk Philips SmartControl-programvaren til å justere de forskjellige skjerminnstillingene på en kjent måte.

 • Innebygd strømforsyning eliminerer behovet for eksterne strømadaptere

  En innebygd strømforsyning er en strømadapter som er bygd inn i dekselet på en visningsenhet, som erstatter en klumpete ekstern strømadapter.

 • Kabelklemmen holder kablene på plass for en ryddig arbeidsplass

  En klemme som leveres med skjermene, som holder kablene på plass for en ryddigere arbeidsplass.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i