TV

  Forbedre seeropplevelsen

  Denne 17" TVen har god kontrast i bildet med forbedret dagslysopplevelse og monolyd av høy kvalitet. I tillegg har den Smart-lytting for automatisk volumjustering, innebygd FM-radio og lett tilgjengelige kontakter foran på apparatet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Forbedre seeropplevelsen

med Crystal Clear

 • Black Hibri-bilderør for strålende farger

  Black HiBri er en TV-rørteknologi som brukes på Philips' TVer med liten skjerm. Den gir god fargegjengivelse på mindre apparater.

 • Crystal Clear forbedrer dybden i bildet

  Ved å kombinere bildeforbedringer som Contrast Plus og fargeforbedring gir Crystal Clear større dybde i bildet.

 • Med innebygd FM-radio kan du høre på favorittstasjonene dine på radio.

  Den innebygde FM-radioen kan lagre 40 forhåndsinnstilte stasjoner. Siden navnene vises på skjermen, er det enkelt å navigere. En praktisk klokkeskjermsparer følger også med og kan brukes mens du lytter.

 • Plug-and-Play for enklere installering

  Plug-and-Play gjør det mulig å installere eller tilføye en ny komponent og få den til å virke, uten at det er nødvendig å utføre en kompleks installeringsprosedyre eller en teknisk analyse.

 • Smart Picture og Smart Sound for å gjøre visningen personlig.

  Philips' forhåndsinnstilte modi for Smart Picture og Smart Sound gir deg direkte tilgang via én enkelt tast på fjernkontrollen. Du kan velge de beste lyd- og bildeinnstillingene for de ulike lyd- og bildemodiene.

 • 10 sider Smart Text for rask tilgang til tekst-tv.

  Tekst-tv er et vanlig system som overføres av de fleste kringkastere. Med 10-siders Smart Text i minnet går det raskt å bytte side.

 • Frontstereo-AV og hodetelefon for rask og enkel tilkobling

  Stereo AV-inngang og hodetelefoninngang foran gjør det mye enklere å koble til eksterne enheter som lydutstyr, spill og videokameraer. Det er den enkleste måten du kan få en ekstraordinær lydopplevelse eller en altoppslukende spillopplevelse på.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i