Vegglampe

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/172784716/172784716_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Vegglampe

  Alltid lys når du kommer hjem

  Den moderne og avrundede utformingen til Philips myGarden Dandelion-vegglampen i børstet rustfritt stål er varm og vennlig, og den gir besøkende følelsen av å være velkomne. Husnummerklistremerker og en bevegelsessensor er inkludert. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

myGarden Vegglampe

Dandelion, rustfritt stål 172784716 Finn lignende produkter

Alltid lys når du kommer hjem

 • Varmhvitt lys

  Varmhvitt lys

  Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer, som er angitt i kelvin (K). Lamper med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin-verdi produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne Philips-lampen gir et varmt, hvitt lys for en koselig atmosfære.

 • En Philips-lyskilde følger alltid med

  En Philips-lyskilde følger alltid med

  Energibesparende høykvalitets Philips EcoLamp-lyskilder følger med i esken for å oppnå den beste lyseffekten.

 • Sensor som er enkel å sette opp

  Sensor som er enkel å sette opp

  Enkel prosedyre for oppsett slik at du kan velge når den automatiske sensoren skal slå på lampen(e), og hvor lenge lampen(e) skal være på.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer den energibesparende lampen fra Philips energi, noe som hjelper deg med å spare penger på strømregningene og gjøre din del for miljøet.

 • IP44 – vanntett

  IP44 – vanntett

  Denne utendørslampen fra Philips er spesielt designet for utendørsmiljøer. Den har blitt grundig testet for å sikre at den er vanntett. IP-nivået angis av to karakteriserende siffer.. Den første henviser til beskyttelsesnivået mot støv og den andre mot vann. Denne utendørslampen har IP44, som betyr at den er beskyttet mot vannsprut. Dette produktet er valig og ideelt for utendørs bruk.

 • Bevegelsessensor, for bekvemmelighet og sikkerhet

  Bevegelsessensor, for bekvemmelighet og sikkerhet

  En bevegelsessensor er inkludert for å ønske deg velkommen når du kommer hjem, eller for at du skal vite at noen er på vei.

 • Klistremerker for husnummer følger med

  Klistremerker for husnummer følger med

  Denne Philips-lampen leveres med klistremerker for husnummer. Bruk klistremerkene til å belyse husnummeret ved inngangsdøren på en tydelig og elegant måte.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i