Vegglampe

    Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/172590616/172590616_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
    Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

    Vegglampe

    Gled deg over en vakker hage

    Denne romantiske Philips myGarden-vegglampen i bronse gir inngangspartiet eller terrasseveggen et koselig preg. Den avgir energibesparende, varmt hvitt lys, og den er laget av aluminium av høy kvalitet. Nyt omgivelsene ved en middag i det fri. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Gled deg over en vakker hage

  • En Philips-lyskilde følger alltid med

    En Philips-lyskilde følger alltid med

    Energibesparende høykvalitets Philips EcoLamp-lyskilder følger med i esken for å oppnå den beste lyseffekten.

  • Energibesparende

    Energibesparende

    Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer denne Philips-lyskilden energi, noe som hjelper deg å spare penger på strømregningene og gjøre din del for miljøet.

  • Værbestandig

    Værbestandig

    Denne utendørslampen fra Philips er spesielt utformet for fuktige utendørsmiljøer og har gjennomgått omfattende testing for å sikre at den er vanntett. IP-nivået angis av to tall – det første henviser til beskyttelsesnivået mot støv, og det andre henviser til beskyttelse mot vann. Denne lampen er utformet med IP44, noe som betyr at den er beskyttet mot vannsprut. Dette produktet er ideelt for generell bruk utendørs.

  • Dekorativ utendørsbelysning

    Utendørsbelysning kan forbedre hagens utseende eller utendørsområdet ved å belyse elementer, lyse opp stier på en fin måte eller skape en perfekt stemning for minneverdige kvelder med venner og familie. Derfor har Philips skapt myGarden, en serie med vakker og dekoraktiv utendørsbelysning som med stil og funksjonalitet hjelper deg med å gjøre mest mulig ut av utendørsområdet.

  • Velg for gammeldags stil

    Denne lampen er designet i Europa og har en unik design for å hjelpe deg med å skape en gammeldags stil ute.

  • Velg for utendørs vegglamper

    Få mest mulig ut av utendørsområdet med denne vegglampen som er perfekt å montere nær inngangsdøren eller på terrasseveggene.

  • Aluminium av høy kvalitet og utmerkede syntetiske materialer

    Denne Philips-lampen er laget spesielt for utendørsområder. Den er robust og konstruert for å vare, slik at den lyser opp hagen kveld etter kveld. Den er laget av formstøpt aluminium av høy kvalitet og utmerkede syntetiske materialer.

  • Kraftig lys

    Denne utendørslampen gir kraftig varmt, hvitt lys. Et sterkt generelt lys for å lyse opp hagen eller terrassen.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i