1
Skjermer

LCD-skjerm

  LCD-skjerm

  Innebygd lyd for utvidet brukervennlighet

  Få mer ut av skjerminvesteringen din. Den kompakte, brukervennlige 170A8 gir deg kvalitet og nyttige funksjoner som tilfører verdi som innebygde høyttalere, samtidig som redusert strømforbruk holder den totale eierkostnaden lav. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Innebygd lyd for utvidet brukervennlighet

Få mer ut av skjerminvesteringen din. Den kompakte, brukervennlige 170A8 gir deg kvalitet og nyttige funksjoner som tilfører verdi som innebygde høyttalere, samtidig som redusert strømforbruk holder den totale eierkostnaden lav. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Innebygd lyd for utvidet brukervennlighet

 • SmartImage: For en optimalisert skjermopplevelse

  SmartImage: For en optimalisert skjermopplevelse

  SmartImage er en eksklusiv, ledende teknologi fra Philips, som analyserer innholdet som vises på skjermen. Basert på et oppsett du velger, kan SmartImage dynamisk forbedre kontrasten, fargemetningen og skarpheten på bilder og videoopptak for optimal skjermytelse – sanntid og med ett enkelt tastetrykk.

 • SmartContrast: Dynamisk, optimal kontrast for visuell klarhet

  SmartContrast: Dynamisk, optimal kontrast for visuell klarhet

  SmartContrast er Philips-teknologi som analyserer innholdet du viser, justerer fargene og kontrollerer bakbelysningens intensitet for å dynamisk forbedre kontrasten, slik at du får de beste digitale bildene og optimal kontrast for mer underholdningsmoro når du viser videoer eller spiller spill med mørke fargetoner. Når du velger økonomimodus, finjusteres kontrasten og bakbelysningen slik at du får en passende visning av vanlige kontorapplikasjoner sammen med lavere strømforbruk.

 • Med SmartManage-kompatibilitet får du LAN-basert utstyrsstyring

  SmartManage er et system for å overvåke, styre og kontrollere statusen for visningsenheter, samt gi ekstern støtte til brukere som opplever vanskeligheter. Alt dette over et lokalnett.

 • PerfecTune sørger for å tilby deg en LCD-skjerm av toppkvalitet

  PerfecTune er bransjeledende og blir testet av Philips og algoritmisk teknologi for skjermjusteringer og fininnstilling. Denne omfattende prosessen sikrer optimal skjermytelse i overensstemmelse med en standard som er fire ganger strengere enn kravene til Microsofts Vista. Enhver skjerm som forlater fabrikken må oppfylle disse kravene, ikke bare et lite utvalg. Bare Philips går så langt som å levere dette nivået på fargenøyaktighet og skjermkvalitet for hver enkelte skjerm.

 • Strømforbruk lavere enn gjennomsnittet i bransjen

  Reduksjon av den elektriske effekten som kreves for å drive en enhet.

 • Klargjort for Windows Vista

  De Vista-klare skjermene fra Philips er klargjorte for en levende og spennende visning av dette nye, visuelt sofistikerte og krevende operativsystemet fra Windows. Det er utformet til å forbedre underholdningsopplevelsen, gjøre deg mer produktiv og bidra til å kontrollere dataopplevelsen hjemme og på kontoret. Det gjør det enkelt, raskt og effektivt å vise, finne og organisere informasjon for arbeid og lek.

 • 5 ms rask svartid

  Av–på-svartid er den perioden det tar for en flytende krystall-celle å gå fra aktiv (svart) til inaktiv (hvit) og tilbake til aktiv (svart) igjen. Dette måles i millisekunder. Raskere er bedre: En lavere svartid betyr raskere overganger og det fører igjen til færre synlige bilderester i visningen av overgangen mellom tekst og grafikk. Av–på-svartid er viktig når det gjelder visning av forretningsinnhold som dokumenter, grafer og bilder.

 • Skjermen vipper slik at du får en ideell, individuell visningsvinkel

  Justerbar vippefunksjon er muligheten du har til å bevege skjermen bakover og fremover på underlaget for å tilpasse den, slik at visningsvinkelen blir ideell og mer komfortabel for personer som arbeider mange timer foran datamaskinen.

 • Problemfri justering av skjermytelse med SmartControll II

  SmartControl II er en skjermbasert programvare med et brukervennlig grafisk grensesnitt. Den veileder deg gjennom finjustering av oppløsning, fargekalibrering og andre skjerminnstillinger, inkludert lysstyrke, kontrast, klokke og fase, stilling, RGB, hvitt punkt og volumjustering på modeller med innebygde høyttalere.

 • Innebygde høyttalere for lyd uten beslag av skrivebordsplass

  Lydhøyttalere bygd inn i en visningsenhet.

 • Kabelhåndtering for en ryddig arbeidsplass

  Kabelhåndtering er et system som gir deg en ryddig arbeidsplass ved at du får orden på kablene og ledningene som enhetene dine bruker.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i