Vegglampe

  Vegglampe

  Saving in style

  Denne stilige, hvite, utendørs vegglampen med en førsteklasses utførelse tar lite plass, og du kan montere den vertikalt pekende opp eller ned. Vinduer med lys på veggene utendørs. Nå kan du skape den rette stemningen for koselige hageselskaper.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Saving in style

Få nærmere kontakt med natuen og nyt livet utendørs.

 • Enkel installering

  Enkel installering

  Noen ganger er det vanskelig å installere belysning, men med Ecomoods Outdoor kan du være sikker på at alt har blitt tilrettelagt, slik at det blir enklere for deg. Denne varen leveres med en torxnøkkel som du bruker under installeringen.

 • Opptil 80 % strømsparing

  Opptil 80 % strømsparing

  Ecomoods Outdoor fra Philips er en rimelig serie med utendørsbelysning for hagen, som kombinerer moderne design med det siste innen energieffektiv teknologi. Produktene sparer opptil 80 % energi sammenlignet med vanlige lyskilder. Resultatet er like viktig for planeten som det er for din lommebok – år etter år.

 • Laget med øye for detaljer og førsteklasses, elegante materialer

  Laget med øye for detaljer og førsteklasses, elegante materialer

  Hver del er laget av høykvalitetskomponenter og slitesterke materialer som formstøpt aluminium og rustfritt stål.

 • Laget av robust og pålitelig materiale av høy kvalitet

  Laget av robust og pålitelig materiale av høy kvalitet

  Skapt for å vare. Alle delene i Ecomoods Outdoor-serien fra Philips er laget av materialer og komponenter av høy kvalitet for å tåle utendørsforhold.

 • IP 44, utformet for utendørsbruk

  IP 44, utformet for utendørsbruk

  IP44-beskyttelse innebærer at produktet er beregnet for utendørsbruk. Du kan med andre ord være trygg på at Ecomoods-utendørsbelysningen vil lyse opp hagen både i regn, sol og snø.

 • Lyskilde med ekstra lang levetid

  Lyskilde med ekstra lang levetid

  Medfølgende Philips-lyskilde med ekstra lang levetid, opptil 20 000 timer.

 • Gjestfritt, varmt, hvitt lys

  Gjestfritt, varmt, hvitt lys

  Ecomoods Outdoor fra Philips er en serie med utendørslamper som gir et vakkert, varmt og gjestfritt lys. Fargetemperaturen på lyset er på 2700 Kelvin. De gir masse lys for god synsvidde, slik at du kan føle deg trygg og avslappet utendørs etter at mørket har falt på – hele natten igjennom.

 • Et stort spekter av bruksområder

  Vegg-, stolpe-, søyle- og takbelysningen i Ecomoods Outdoor-serien fra Philips er perfekt for hagen, terrassen, gangstien eller balkongen. De gir en koselig, avslappet atmosfære når solen går ned, samtidig som de gir deg tryggheten i å kunne se etter mørkets frembrudd.

 • Stilig, moderne design til hagen

  De moderne designene i Philips' Ecomoods-serie er stilige, men diskré, og nydelige både dag og natt uten å bli for dominerende i hagen eller på terrassen. Designutvalget er stort, så du finner garantert noe som passer for både hage og smak.

 • Muligheter for dobbeltsidig montering

  Rett lyset opp eller ned ved å endre retningen til dekselet på produktet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i