Flat-TV

  Flat-TV

  Mange funksjoner for lite penger

  Få optimal bildekvalitet med DCDi-teknologi fra Faroudja, digitalt kamfilter og LCD-panel med bred visningsvinkel. I tillegg får du også innebygd FM-radio og kompakt design, slik at du får mer pengene. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Mange funksjoner for lite penger

 • LCD XGA-skjerm med høy definisjon, 1024 x 768p

  Denne XGA-skjermen med avansert LCD-skjermteknologi har en widescreen HD-oppløsning på 1024 x 768p. Den gir flotte Progressive Scan-bilder uten flimring med optimal lysstyrke og suverene farger. Det levende og skarpe bildet gir deg en større seeropplevelse.

 • Crystal Clear III for naturlige bilder med bedre kvalitet

  Crystal Clear III kombinerer en rekke forbedringer som gir et bedre bilde. Forbedringene inkluderer et 2D-kamfilter, dynamisk kontrast, Blue Stretch og Green enhancement slik at du alltid oppnår naturlige farger.

 • NICAM Digital Stereo gir skarp, klar stereolyd

  I enkelte land, for eksempel Storbritannia og Norge, sendes TV-programmer med digital NICAM-stereolyd. Det gir lyden CD-kvalitet med høy immunitet mot støy og signalforringelse. Det kan brukes med både mono-, stereo- og Dolby Pro Logic-sendinger. Den integrerte tuneren i dette produktet er fullstendig utstyrt til å dekode NICAM-signalet.

 • Plug-and-Play for enklere installering

  Plug-and-Play gjør det mulig å installere eller tilføye en ny komponent og få den til å virke, uten at det er nødvendig å utføre en kompleks installeringsprosedyre eller en teknisk analyse.

 • 10 sider Smart Text for rask tilgang til tekst-tv.

  Tekst-tv er et vanlig system som overføres av de fleste kringkastere. Med 10-siders Smart Text i minnet går det raskt å bytte side.

 • FM-radioen gir enda bedre bruksopplevelse

  En liten FM-radio er integrert i hodesettet slik at du alltid har en musikkilde med deg.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i