Søyle/stolpe

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/153853016/153853016_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Søyle/stolpe

  Gled deg over en vakker hage

  Skap et sjarmerende fokuspunkt til inngangen eller gangstien med denne svarte Philips myGarden-stolpelampen. Den er laget av aluminium i høy kvalitet og gir varmt hvitt, energibesparende lys. Alt du trenger å gjøre, er å nyte hagen din. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 1 749,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

myGarden Søyle/stolpe

Creek, svart 153853016 Finn lignende produkter

Gled deg over en vakker hage

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer denne Philips-lyskilden energi, noe som hjelper deg å spare penger på strømregningene og gjøre din del for miljøet.

 • Værbestandig

  Værbestandig

  Denne utendørslampen fra Philips er spesielt utformet for fuktige utendørsmiljøer og har gjennomgått omfattende testing for å sikre at den er vanntett. IP-nivået angis av to tall – det første henviser til beskyttelsesnivået mot støv, og det andre henviser til beskyttelse mot vann. Denne lampen er utformet med IP44, noe som betyr at den er beskyttet mot vannsprut. Dette produktet er ideelt for generell bruk utendørs.

 • Dekorativ utendørsbelysning

  Utendørsbelysning kan forbedre hagens utseende eller utendørsområdet ved å belyse elementer, lyse opp stier på en fin måte eller skape en perfekt stemning for minneverdige kvelder med venner og familie. Derfor har Philips skapt myGarden, en serie med vakker og dekoraktiv utendørsbelysning som med stil og funksjonalitet hjelper deg med å gjøre mest mulig ut av utendørsområdet.

 • Velg for gammeldags stil

  Denne lampen er designet i Europa og har en unik design for å hjelpe deg med å skape en gammeldags stil ute.

 • Velg for utendørs stolpelamper

  Få mest mulig ut av utendørsområdet med denne stolpelampen. Den passer perfekt for å lyse opp hagen, kanten på terrassen eller for å fremheve oppkjørsler og gangstier.

 • Aluminium av høy kvalitet og utmerkede syntetiske materialer

  Denne Philips-lampen er laget spesielt for utendørsområder. Den er robust og konstruert for å vare, slik at den lyser opp hagen kveld etter kveld. Den er laget av formstøpt aluminium av høy kvalitet og utmerkede syntetiske materialer.

 • Kraftig lys

  Denne utendørslampen gir kraftig varmt, hvitt lys. Et sterkt generelt lys for å lyse opp hagen eller terrassen.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i