TV/video-kombinasjon

  TV/video-kombinasjon

  Kompakt kombinert TV/video med tekst-TV

  Del øyeblikkene med andre Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Kompakt kombinert TV/video med tekst-TV

 • Ett-trykks opptak

  Begynn innspillingen ganske enkelt ved å trykke på REC/OTR-tasten. Hvis Direkteinnspilling* er aktivert, vil DVD-/videospilleren automatisk finne fram til kanalen som fjernsynsapparatet er innstilt på, og spille inn fra den samme kanalen.* Bare tilgjengelig i Europa.

 • Med innspillingslink kan du spille inn fra eksterne kilder

  Når du vil spille inn et program fra en satellittmottaker eller en annen ekstern enhet, aktiverer du bare innspillingslinken, setter apparatet på vent og programmerer inn tidsinnstillingene på mottakeren. Når mottakeren aktiveres, startes også innspillingen.

 • Tekst-tv er en innholdsrik informasjonskilde

  Tekst-tv er et kommunikasjonssystem som overføres av de fleste kringkastere i Europa, og som inneholder et variert informasjonstilbud. Denne informasjonen kan bare vises på et apparat som har en dekoder for tekst-tv.

 • VPS/PDC tar opp et TV-program fra begynnelse til slutt

  Med VPS (Video Programming System) og PDC (Program Delivery Control) styrer fjernsynsstasjonen begynnelsen og lengden på programinnspillingen. Det betyr at opptaksenheten slår seg på og av på riktig tidspunkt automatisk, også når programmet du har programmert for innspilling, begynner tidligere eller slutter senere enn ventet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i