1
Billys

Vision LED

kupé- og signallys

  Vision LED

  kupé- og signallys

  Klart kupélys

  Du trenger aldri miste nøklene igjen takket være stilige og holdbare Philips LED 38 mm Festoons for kupé- og nummerskiltlys. Det sterke lyset med opptil 6000 K dagslyseffekt lyser opp inni bilen, samtidig som det er skånsomt for øynene. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Klart kupélys

Du trenger aldri miste nøklene igjen takket være stilige og holdbare Philips LED 38 mm Festoons for kupé- og nummerskiltlys. Det sterke lyset med opptil 6000 K dagslyseffekt lyser opp inni bilen, samtidig som det er skånsomt for øynene. Se alle fordeler

Vision LED kupé- og signallys

LED-FEST [38 mm], Antall lyskilder: 1, Dagslyseffekt på 12 V, 6000 K, Opplev mer lys 128016000KX1 Finn lignende produkter

Velg riktig lyskilde til bilen din!

Klart kupélys

Se mer med LED

 • Oppgrader lysene, oppgrader stilen din

  Smaken og kravene dine til lys kan variere avhengig av bruksområdet. Til kupeen kan du velge blant en rekke Philips Vision LED-lamper for mer lysstyrke. Velg et behagelig varmhvitt lys på 4000 K. Bilen er et uttrykk for personligheten din, så gjør et stilig inntrykk med Philips LED-kupélys.

 • Sterkt kupélys som gjør at du ser alt i bilen

  Enten det gjelder telefonen din, nøklene dine eller den venstre skoen til ungen din, har vi alle på et eller annet tidspunkt måtte lete etter noe i en dårlig opplyst bil. Med Philips LED-kupélys får du et varmt, sterkt og jevnt spredt lys. Så neste gang du leter rundt i bagasje- eller hanskerommet eller på gulvet i bilen, får du full oversikt og kan lett finne det du leter etter.

 • Langtidsholdbare LED

  Du ønsker sterke og stilige billys. Men du vil ikke skifte defekte lyskilder støtt og stadig. Det er en stor svakhet ved konvensjonelle lys: Jo kraftigere lys, desto kortere levetid. Selv med et tilsvarende lysintensitetsnivå varer LED-lyskilder lenger. Philips Vision LED-lysene har også ekstra motstand mot varme og vibrasjoner, noe som gjør dem til et perfekt valg for langvarig ytelse med en levetid på opptil 8 år.

 • God lysfordeling for bedre sikt

  Serien med utvendige Philips LED er utformet for å gi smartere lysfordeling som sørger for at det utvendige lyset projiseres der du trenger det (enten du rygger, bremser eller signaliserer med lysene). Med bredvinklet og god lysfordeling ser du ikke bare veien bedre, men andre bilførere ser også deg bedre.

 • Bilbelysning fra Philips gir kjørelys av ypperste kvalitet

  De teknologisk avanserte Philips-lysene er viden kjent i bilindustrien og har vært det i over 100 år. Philips-produktene med kvalitet tilpasset kjøretøy, er utformet og utviklet i henhold til strenge kvalitetskontroller (inkludert gjeldende ISO-standarder), noe som garanterer gjennomgående høy produksjonskvalitet. Store bilprodusenter velger lyskilder fra Philips, fordi du er sikret kvalitet når du kjøper Philips. Du får kraftig, klart lys og et stilfullt produkt.

 • Enkle å installere og kompatible med mange bilmodeller

  Siden lysene er utformet for å kunne installeres enkelt, vil bilførere med erfaring fra vedlikehold enkelt kunne oppgradere kompatible lys.

Se alle spesifikasjoner
 • Den modifiserte LED-en kan ikke lovlig installeres i vanlige kjøretøy. Lumileds vil ikke påta seg noe ansvar og/eller erstatningsansvar. Du er selv ansvarlig for å påse at modifiserte LED-er overholder gjeldende juridiske krav. Designet for rally og racerbaner. Ikke til bruk på offentlige veier.
 • Viktig: Denne modifiserte LED-en er spesialdesignet og kun beregnet for bruk utenfor vanlige veibaner, som rallykjøring og bilbanekjøring. Belysningen er derfor underlagt en teknisk kontroll ved installasjon.
 • LED ettermonterings frontlykter og utvendig signalbelysning kan ikke selges i Tyskland, Spania, Slovakia, Kypros, Storbritannia, Nederland, Tsjekkia, Hellas, Ungarn, Latvia, Luxemburg, Malta og Slovenia.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i