1
Billys

Ultinon LED

Pære til frontlys

  Ultinon LED

  Pære til frontlys

  Hvitt lys på et nytt nivå

  Philips Ultinon LED-HL [~H4]-frontlys gir deg lysstyrke på et helt nytt nivå: frontlys med stilig hvitt lys på opptil 6200 K og kraftig lysstråle. Med integrert elektronikk får pæren et mer kompakt design, noe som gir en forbedret passform. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hvitt lys på et nytt nivå

Philips Ultinon LED-HL [~H4]-frontlys gir deg lysstyrke på et helt nytt nivå: frontlys med stilig hvitt lys på opptil 6200 K og kraftig lysstråle. Med integrert elektronikk får pæren et mer kompakt design, noe som gir en forbedret passform. Se alle fordeler

NY

Ultinon LED Pære til frontlys

LED-HL [~H4], 6200 K, Opptil 160 % sterkere lys, Kompakt design for bedre passform 11342ULWX2 Finn lignende produkter

Velg riktig lyskilde til bilen din!

Hvitt lys på et nytt nivå

Kompakt og klar hvit LED

 • Få opptil 160 % klarere lys for suveren sikt

  Få opptil 160 % klarere lys for suveren sikt

  Mørkekjøring er krevende, så man er avhengig av frontlyktene. Det er viktig å ha god sikt både foran og på siden av bilen for å ha beste mulige forutsetninger for en trygg kjøretur. Med SafeBeam-teknologi gir Philips Ultinon LED-frontlykter til bil opptil 160 % bedre sikt. Etter å ha opplevd den dagslyslignende effekten vil du for alltid foretrekke LED-lys. Jo bedre du kan se, jo bedre presterer du, jo raskere reagerer du og desto sikrere er du. Så ikke la mørket vinne – velg Philips, og kjør om natten med større trygghet og kontroll.

 • Opptil 6200 K sterkt, hvitt lys

  Opptil 6200 K sterkt, hvitt lys

  Philips Ultinon gir LED-frontlyktene dagslyslignende lys med en høy fargetemperatur på opptil 6200 kelvin. Med bedre sikt klarer du lettere å oppdage hindringer og beregne den optimale kjørelinjen. Bedre lys betyr også at man slipper å anstrenge øynene for å se terrenget, noe som gir en mer behagelig og spennende kjøreopplevelse i mørket.

 • Holdbare LED-pærer til bilen som varer lenger

  Holdbare LED-pærer til bilen som varer lenger

  Du ønsker sterke og stilfulle frontlys. Men du vil ikke skifte defekte lyskilder støtt og stadig. Det er en stor svakhet ved konvensjonelle frontlys: Jo kraftigere lys, desto kortere levetid. LED-pærer varer mye lenger, og Philips Ultinon LED-produktene med AirFlux-varmehåndteringssystem har overlegen holdbarhet og varer i opptil åtte år.

 • Enkel installasjon takket være integrert elektronikk

  Philips Ultinon LED har en helt ny lyspæredesign som integrerer driverboksens elektronikk inni pæren. Driverboksen er LED-ens hjerne: Den håndterer ytelsen som wattforbruk og lysmengde. Mange andre ettermonterbare LED-løsninger på markedet har en driverboks i tillegg til LED-pæren. Philips Ultinon LED integrerer den i pæren for å skape en optimalisert design som bruker minimalt med plass. Optimalisert LED-størrelse er viktig fordi mye av optikken er svært liten. Philips Ultinon LED med kompakt design passer på flere bilmodeller og kan enkelt installeres av en faglært mekaniker.

 • Bilbelysning fra Philips gir kjørelys av ypperste kvalitet

  De teknologisk avanserte Philips-lysene er viden kjent i bilindustrien og har vært det i over 100 år. Philips-produktene med kvalitet tilpasset kjøretøy er utformet og utviklet i henhold til strenge kvalitetskontroller (inkludert gjeldende ISO-standarder), noe som garanterer gjennomgående høy produksjonskvalitet. Store bilprodusenter velger lyskilder fra Philips, fordi du er sikret kvalitet når du kjøper Philips. Du får kraftig, klart lys og nøyaktig lysstråleytelse. Du får et stilfullt produkt. Får en bedre og tryggere kjøretur.

 • Enkle å installere og kompatible med mange bilmodeller

  Siden frontlysene er utformet for å kunne installeres enkelt, vil bilførere med erfaring fra vedlikehold enkelt kunne oppgradere kompatible frontlys. Men det anbefales likevel at du får dine nye Philips LED-frontlykter installert av en profesjonell mekaniker, siden de sørger for at alt er klappet og klart til bruk. Disse frontlysene er riktignok kompatible med et bredt utvalg av bilmodeller, men passer ikke i alle biltyper.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i