Personlig trådløs belysning

  Personlig trådløs belysning

  Kontroller lyset uansett hvor du er

  Kontroller lyset uansett hvor du er. hue lux fra Philips har et klart og varmt hvitt lys som kan dimmes, og som du kan kontrollere med smartenheten. hue lux-lyskilder passer i eksisterende E26-lampesokler. Opplev en ny verden med tilkoblet belysning. Se alle fordeler

 • Kontroller lyset uansett hvor du er

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hue Personlig trådløs belysning

hue lux – varmt hvitt lys, Startpakke, 2 x E26 9 W LED-lyskilder og bro, Kontrolleres av mobilenheter 046677452711 Finn lignende produkter

Kontroller lyset uansett hvor du er

Appkontrollerte lysinnstillinger på et øyeblikk

 • Stil inn lysene til å slå seg av og på når du ikke er hjemme

  Stil inn lysene til å slå seg av og på når du ikke er hjemme

  Hvis du jobber sent eller ikke er hjemme om kvelden, kan du slå de tilkoblede lysene på eller av eksternt. Da ser det ut som du er hjemme, selv når du ikke er det. Lysene kan også stilles inn til å slå seg på til et visst klokkeslett, noe som er nyttig hvis du er på ferie, men ønsker at det skal se ut som du er hjemme. Lysene slår seg på før du kommer hjem fra jobb, slik at det aldri er mørkt i huset når du kommer hjem.

 • Kontroll fra iOS- og Android-smartenheter

  Kontroll fra iOS- og Android-smartenheter

  Med Philips hue-systemet for personlig trådløs belysning kan du betjene lysene dine trådløst fra hvor som helst i huset. Uansett om du er i stuen, ved spisebordet eller på soverommet, kan smartenheten kontrollere alle lys som er koblet til broen.

 • Perfekt digital dimming

  Perfekt digital dimming

  Hue lux-lyskilder fra Philips avgir et skinnende, varmt hvitt lys med en rekke muligheter. Det er enkelt å stille inn det lysnivået som passer for alle aktivitetene du ønsker. Gled deg over perfekt digital dimming fra smarttelefonen og nettbrettet. Du trenger ikke fikle med dimmere eller lysbrytere lenger.

 • Bruk timeren til å stille inn alarmer og endre lysene over tid

  Bruk timeren til å stille inn alarmer og endre lysene over tid

  Timerfunksjonen lar deg endre lysene dine gradvis over tid. Bruk hue lux til vekking om morgenen. Du kan forhåndsinnstille den til gradvis å øke lysstyrken, slik at du vekkes på en behagelig måte. Unngå de irriterende lydene til tradisjonelle vekkerklokker. Du kan også bruke timerfunksjonen til å slå av lysene gradvis, slik at du sovner på en naturlig måte. Lysene kan også stilles inn til å slå seg på til et visst klokkeslett, for eksempel når du er på vei hjem, slik at lysene er på når du kommer inn døren.

 • Tilpass lysene som er tilkoblet

  Tilpass lysene som er tilkoblet

  Sett smartbelysningen i arbeid. hue gjør livet enklere ved å gi deg muligheten til å automatisere lysinnstillingene. Den integrerte Geofence-teknologien slår lysene av når du forlater huset, og slår dem på igjen når du kommer tilbake. Kom aldri hjem til et mørkt hus igjen. Ved å koble den til IFTTT (If This Then That) legger du et ekstra digitalt lag til belysningen. Du kan få lysene til å blinke når du får en viktig e-post eller en oppdatering på sosiale medier. Du kan få lysene til å blinke når favorittlaget scorer mål, eller reagere etter hva slags vær det er meldt. Mulighetene er endeløse.

 • Gled deg over lyseffekter synkronisert til øyeblikket

  Gled deg over lyseffekter synkronisert til øyeblikket

  For første gang har Philips gjort hue-økosystemet tilgjengelig for utviklere utenfor Philips. Det utvikles hele tiden nye programmer av tredjeparts utviklere, noe som har resultert i kreative lysordninger som åpner for muligheter til å synkronisere lysene til nye e-post- og Twitter-meldinger, eller å koble lysene til andre varslinger du får via Internett.

 • Koble til opptil 50 lyskilder og lamper

  Koble til opptil 50 lyskilder og lamper

  Du kan koble opptil 50 lyskilder eller lamper til Philips hue-broen. Det er bare å begynne med et av de tilgjengelige startsettene og legge til ønsket kombinasjon. For eksempel Philips hue-lyskilder eller Philips hue Bloom-, Iris- eller Lightstrip-produkter. Nå kan du med et fingertrykk kontrollere all tilkoblet belysning i hjemmet ditt.

 • Alltid oppdatert

  Alltid oppdatert

  Philips Hue-økosystemet er basert på ZigBee Light Link-teknologien, en strømbesparende, trygg og sikker måte å kontrollere lysene på. Oppdateringer av både programvaren og fastvaren gjøres trådløst og enkelt direkte til hue-lyskildene eller kontrollsenteret.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i