Innfelt spot

  Innfelt spot

  Sørg for lys i hagen om natten

  Den innfelte Philips myGarden Fresco-spoten avgir et vakkert lys som fremhever de ulike delene av hagen, eller lyser opp mørke områder. Den justerbare lampen kan sende retningsbestemt belysning akkurat der du ønsker det. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

myGarden Innfelt spot

Fresco, rustfritt stål 017964716 Finn lignende produkter

Sørg for lys i hagen om natten

 • Varmhvitt lys

  Varmhvitt lys

  Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer, som er angitt i kelvin (K). Lamper med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin-verdi produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne Philips-lampen gir et varmt, hvitt lys for en koselig atmosfære.

 • En Philips-lyskilde følger alltid med

  En Philips-lyskilde følger alltid med

  Philips-lyskilder av høy kvalitet følger med i esken for å oppnå den beste lyseffekten.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer den energibesparende lampen fra Philips energi, noe som hjelper deg med å spare penger på strømregningene og gjøre din del for miljøet.

 • IP23 – vanntett

  IP23 – vanntett

  Denne utendørslampen fra Philips er spesielt designet for utendørsmiljøer. Den har blitt grundig testet for å sikre at den er vanntett. IP-nivået angis av to karakteriserende siffer.. Den første henviser til beskyttelsesnivået mot støv og den andre mot vann. Denne utendørslampen har IP23, som betyr at den er beskyttet mot vannsprut. Dette produktet er valig og ideelt for utendørs bruk.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i