Philips-TV bildekvalitet

Perfekte bilder

Philips-TV 4K Ultra HD-TV

Ultra HD versus Full HD

 

High Definition-TV kommer i to former. Ultra High Definition (UHD) og Full High Definition (FHD). Med FHD vises bildet i opptil 1080p-oppløsning med 2 millioner piksler. Kombinert med bildebehandlingsteknologier fra Philips gir dette utmerket bildekvalitet. UHD 4K TV gir fire ganger forbedret oppløsning, noe som gir deg den beste mulige oppløsningen med en utrolig detaljrikdom og dybde.

uten Ultra HD with Ultra HD

Fire er et magisk tall

Elementer av bildekvalitet i Philips-TV-er

Hver og en av TV-ene våre har nyskapende teknologi som jobber for å skape den beste bildekvaliteten. Hver av dem fokuserer på de fire elementene øyet kan oppfatte: bevegelse, kontrast, farge og skarphet.

 

Sammen skaper bildekvalitetsmotorene våre et utrolig bilde, uavhengig av kilden og kvaliteten. Så enten du ser på YouTube eller Netflix, er begge visuelt imponerende.

P5_logo

Vi presenterer Philips P5-motoren for bildekvalitet. Den optimerer alt du ser på, helt digitalt, noe som drastisk forbedrer bildebehandlingskraften til TV-en med utrolige 50 %. Nå kan du nyte dypere svarttoner, kritthvite farger og vårt jevneste og mest sylskarpe bilde – hver eneste gang og fra alle kilder.

 

P5-bildemotoren. Tilgjengelig i de nye 7500- og 9000-seriene.

Bevegelse

Helt naturlig visning

 

Hvis du liker å se actionfilmer, er kun det aller beste bildet godt nok. Perfect Natural Motion er en prisbelønt teknologi fra Philips for bevegelsesforbedring. Den bruker 4 milliarder piksler for å fjerne flimmer og gi deg det ultimate bildet – med overlegen skarphet og det jevneste og mest elegante bildet du kan tenke deg.

Kontrast

Philips-TV Micro Dimming Premium

Mørket møter lyset

 

Micro Dimming Premium optimaliserer kontrasten på TV-en via en spesiell programvarealgoritme og avansert bakgrunnsbelysning. Takket være programvaren som analyserer bildet i 6400 ulike soner og direkte LED-bakgrunnsbelysning med individuelle justerbare segmenter, blir kontrasten optimalisert til det dypeste sorte og hviteste hvite. Slik får du se et naturtro bilde med utrolig kontrast og kvalitet.

Philips-TV Local Contrast

Naturtro realisme

 

Local Contrast er en videoforbedring med ekstra kontraster som fungerer sammen med Micro Dimming for å hente ut fine detaljer. Avansert bildeanalyse forbedrer detaljene lokalt i mørke områder i stedet for hele skjermen. Den fokuserer på lys i forskjellige deler av bildet og skaper et realistisk bilde med perfekt hvitfarge, samtidig som den bevarer de sorte områdene.

Farge

Mer farge enn noensinne

 

Philips Premium Color kombinerer et bredt fargegamut som behandler 4 milliarder farger for en forbedring på 85 %. Med en så mye større fargeoppløsning og strålende mettede farger glemmer du at du ser på en skjerm.

Philips-TV Ultra HD og Ultra Resolution Upscaling

Skarphet

Alt er utrolig

 

Med Philips Ultra Resolution Upscaling får du Ultra HD-bildekvalitet på alt du ser, selv om det ikke er fra en Ultra HD-kilde. Gled deg over bedre skarphet, større dybdepresisjon, utmerket kontrast, jevne og naturlige bevegelser og feilfrie detaljer.

High Dynamic Range (HDR)

Gir liv til bildet

 

Stor dynamisk rekkevidde gir en svært annerledes visuell opplevelse. Med forbløffende lysstyrke, enestående kontrastforhold og fengslende farger får bilder liv med mye større lysstyrke, samtidig som de inneholder mye dypere og mer nyanserte mørke farger. Den gjengir en fyldigere palett av rike, nye farger du aldri før har sett på TV, og gir deg en visuell opplevelse som engasjerer sansene og inspirerer deg. Perfekt for filmelskere!

uten HDR with HDR

La oss være sosiale

Facebook

 

Lik vår offisielle Facebook-side for Philips-TV og få siste nytt, tips og oppdateringer.

YouTube

 

Se våre siste kortfilmer, samarbeid og offisielle kunngjøringer nå.

Instagram

 

Del Ambilight-opplevelsen med oss ved å bruke #Ambilight @philipstelevision

*TV-modellene og spesifikasjonene som vises, er landsspesifikke og kan variere

**Android™, Google™, Google Play™, YouTube™ og andre merker er varemerker som tilhører Google Inc.