Philips Android-TV™

Kraftig smart-TV

Se videoklipp om Android-TV

Endeløs underholdning gjort enkelt

 

Flere filmer. Flere programmer. Flere spill. Og en stadig større liste med apper. Philips Android-TV gir deg alt dette og mye mer.

Din smak

Philips Android-TV er smart nok til å vite hva du liker og hva du ikke liker, så hver anbefaling vil være akkurat det du håpet på.

Din rytme

Bli underholdt på din egen måte. Med smartere måter å søke på, bedre måter å spille på og raskere ytelse er Philips Smart-TV klar når du er det.

Dine apper

Med Google Play kan du gjøre deg klar for en stadig større samling av apper, spill, streaming-tjenester og mer.

På din måte

Med Philips Android-TV er det å dele innhold og kontrollere spenningen enklere enn noensinne. Bruk fjernkontrollen eller synkroniser telefonen din for optimal fleksibilitet.
Philips Android-TV din smak

Din smak 

Smart-TV er enkelt med Android

 

Du får raskt og enkelt det du vil ha. Brukervennlige menyer viser smarte anbefalinger; favorittprogrammene dine, sangene du liker best, og spillene du ofte spiller. Med så mye innhold for hånden er alle menyene utformet slik at du bruker mindre tid på å søke, og mer tid på TV-titting.

Philips Android-TV din rytme

Din rytme

Philips Android-TV kraftig ytelse

Kraftig ytelse

 

Våre nyeste prosessorer gir liv til TV-en din. Vi har økt kraften i hele serien, med superrask Quad Core- og Hex Core-prosessorer i Smart-TV-serien.

Spill med Philips Android-TV

Android-spilling med Ambilight

 

Med Google Play kan du få hundrevis av spill på TV-en din. Last dem ned eller stream dem umiddelbart for timevis med moro på dine premisser. Med Ambilight spillmodus blir rommet drømmeverden for spillere.

Talefjernkontroll til Philips Android-TV

Talesøk

 

Ikke lyst til å skrive? Bare snakk til Smart Remote, så vises resultatene på TV-skjermen. På denne måten kan du kontrollere TV-en med stemmen din for å åpne apper og mye mer. Du kan også bruke Voice Search¹ fra telefonen eller nettbrettet med Philips TV Remote-appen².

Fjernkontroll med tastatur til Philips Android-TV

Tekstsøk

 

Opplev den nye utformingen til Philips-fjernkontrollen med tastatur. Med en jevn, ergonomisk form og store myke knapper er den god å holde og utrolig enkel å bruke. Du kan bruke tastaturet i full størrelse på baksiden til å skrive noe inn i Smart-TV-en raskere enn noensinne.

¹Tilgjengelige språk avhenger av støtte for Google talesøk.
²Philips TV Remote-appen og de relaterte funksjonene varierer etter TV-modell, operatør og land, i tillegg til smartenhetsmodell og operativsystem. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: www.philips.com/TVRemoteapp.
Philips Android-TV dine apper

Dine apper

En hel verden av innhold
Google Play Store

Med ett tastetrykk streamer du de nyeste filmene og seriene på Netflix, blar raskt gjennom On Demand-filmer eller vinner over andre i spill. Alt innholdet du vil ha, når du vil ha det – og med Ambilight er hele opplevelsen enda mer levende og oppslukende.

Philips' appgalleri

I tillegg til alle de fantastiske appene fra Google Play, har vi lagd noen gode apper som gjør hverdagen din mer behagelig. Vi har en TV-app for tidligere viste programmer og apper for nyheter, utdanning, streaming og vær.
Philips Android-TV deling av innhold

På din måte

Det er én stor sammenknyttet familie

 

Takket være Google Cast er det enkelt å dele innhold mellom enheter. Alt kobles sømløst sammen slik at du kan dele innholdet på telefonen med TV-en. Der er bildet. Vil du starte en film på nettbrett og se den ferdig på TV-en? Ikke noe problem. Alle enhetene samarbeider med hverandre.

Philips TV Remote-app

TV Remote App fra Philips

 

Du kan forvandle en iPhone, iPad, Android-telefon eller et nettbrett til en fjernkontroll til Philips TV-en. Med Philips TV Remote-appen kan du styre TV-en, vise informasjon om programmer og stille inn påminnelser på din bærbare enhet. Du får også ekstra alternativer for å kontrollere Ambilight. I tillegg kan valgte TV-programmer streames fra TV-en til din bærbare enhet, slik at du aldri går glipp av noe.

Philips Android-TV Google Cast

Google Cast

 

Med Google Cast kan du trådløst sende filmer, programmer, og apper fra telefonen, nettbrettet eller den bærbare PC-en din til Philips TV-en, helt uten ekstra enheter. Oppdag det voksende antallet cast-klare apper som nå inkluderer Netflix, YouTube og mer.

La oss være sosiale

Facebook

 

Lik vår offisielle Facebook-side for Philips-TV og få siste nytt, tips og oppdateringer.

YouTube

 

Se våre siste kortfilmer, samarbeid og offisielle kunngjøringer nå.

Instagram

 

Del Ambilight-opplevelsen med oss ved å bruke #Ambilight @philipstelevision

*TV-modellene og spesifikasjonene som vises, er landsspesifikke og kan variere

**Android™, Google™, Google Play™, YouTube™ og andre merker er varemerker som tilhører Google Inc.