1
TV

Hvis du liker å streame innhold,
kommer du til å elske P5

Se klippet
Før Etter

Kildebearbeiding

 

Visuelle forstyrrelser som bildestøy og artefakter kan ses i nesten alt TV-innhold. P5 korrigerer disse, minsker støyen uten at nye forstyrrelser oppstår, og fjerner båndstrukturen ved å utvide 8-biters video til nærmere 14-bit.

Sharpness

Perfekt skarphet

 

De fleste bilder har en oppløsning som ikke kan måle seg med 4K-oppløsningen som dagens TV-er kan vise. P5s Detail Enhancer-oppskaleringsalgoritme løser dette ved å endre innholdet til et skarpere Ultra HD-bilde. Resultatet blir et langt mer raffinert bilde med merkbart bedre dybde og dimensjon.

Før Etter

Perfekte farger

 

10-biters fargebehandling som finnes i de fleste TV-er, begrenser utvalget av farger som kan vises, uansett hvor god skjermkvaliteten er. Ved å ta i bruk 17-biters behandling kan P5 i tillegg vise flere millioner farger. Fargemetningen blir enda bedre og mer intens, mens hudtoner ser mer naturlige ut.

Før Etter

Perfect Contrast

 

Ved å utvide kontrastområdet kan P5 gjøre lyse partier enda lysere, og mørke partier «mer svarte». Resultatet blir et bilde med mer dybde og bedre bevaring av detaljer, noe som gir deg følelsen av at du er en del av handlingen.

Før Etter

Perfect Motion

 

Filmkameraer fanger bevegelser ved å ta 24 enkeltbilder hvert sekund. På grunn av dette opplever vi raske kamerabevegelser som forstyrrende «flimmer». P5 legger til tre ekstra bilder innimellom hvert opprinnelige enkeltbilde for å gi en utrolig jevn og naturlig seeropplevelse.

Fem er et magisk tall

Hver og en av TV-ene våre har nyskapende teknologi som jobber for å skape den beste bildekvaliteten. Hver av dem fokuserer på de fem elementene øyet kan oppfatte: kilde, skarphet, farge, kontrast og bevegelse.

 

Sammen skaper bildekvalitetsmotorene våre et utrolig bilde, uavhengig av kilden og kvaliteten. Så enten du ser på YouTube eller Netflix, er begge visuelt imponerende.

Elementer av bildekvalitet i Philips-TV-er
Philips-TV 4K Ultra HD-TV

Ultra HD versus Full HD

 

High Definition-TV kommer i to former. Ultra High Definition (UHD) og Full High Definition (FHD). Med FHD vises bildet i opptil 1080p-oppløsning med 2 millioner piksler. Kombinert med bildebehandlingsteknologier fra Philips gir dette utmerket bildekvalitet. UHD 4K TV gir fire ganger forbedret oppløsning, noe som gir deg den beste mulige oppløsningen med en utrolig detaljrikdom og dybde.

uten Ultra HD with Ultra HD
uten HDR with HDR

High Dynamic Range (HDR)

Gir liv til bildet

 

Stor dynamisk rekkevidde gir en svært annerledes visuell opplevelse. Med forbløffende lysstyrke, enestående kontrastforhold og fengslende farger får bilder liv med mye større lysstyrke, samtidig som de inneholder mye dypere og mer nyanserte mørke farger. Den gjengir en fyldigere palett av rike, nye farger du aldri før har sett på TV, og gir deg en visuell opplevelse som engasjerer sansene og inspirerer deg. Perfekt for filmelskere!