1
Velg en lysarmatur

Philips Android-TV™

Kraftig smart-TV

Se videoklipp om Android-TV

Endeløs underholdning gjort enkelt

 

Flere filmer. Flere programmer. Flere spill. Og en stadig større liste med apper. Philips Android-TV gir deg alt dette og mye mer.

Din smak

Philips Android-TV er smart nok til å vite hva du liker og hva du ikke liker, så hver anbefaling vil være akkurat det du håpet på.

Din rytme

Bli underholdt på din egen måte. Med smartere måter å søke på, bedre måter å spille på og raskere ytelse er Philips Smart-TV klar når du er det.

Dine apper

Med Google Play kan du gjøre deg klar for en stadig større samling av apper, spill, streaming-tjenester og mer.

På din måte

Med Philips Android-TV er det å dele innhold og kontrollere spenningen enklere enn noensinne. Bruk fjernkontrollen eller synkroniser telefonen din for optimal fleksibilitet.
Philips Android-TV din smak

Din smak 

Smart-TV er enkelt med Android

 

Du får raskt og enkelt det du vil ha. Brukervennlige menyer viser smarte anbefalinger; favorittprogrammene dine, sangene du liker best, og spillene du ofte spiller. Med så mye innhold for hånden er alle menyene utformet slik at du bruker mindre tid på å søke, og mer tid på TV-titting.

Mange personer med mange interesser. 
 

Flere filmer, flere nyheter, flere spill: Alt dette er tilgjengelig fra sofaen din. Philips Android-TV gir deg tilgang til et stadig voksende utvalg av apper som passer behovet og dagshumøret ditt. I tillegg til Google Play Store på Android-TV-en har vi også skapt flere gode apper som gjør livet bedre. Se på nyheter, stream den siste serien alle snakker om, se TV-programmer du har gått glipp av, sjekk værmeldingen, eller søk etter musikken du liker. Og hvis du kjenner at du blir litt overveldet: Philips Android-TV kommer deg til unnsetning med forslag, basert på hva du liker.

Sjekk ut disse populære appene på TV-en … og alle de andre også.

YouTube

YouTube

Netflix

Netflix

Google Play

Google Play Movies & TV

Spotify

Spotify

Viaplay

Viaplay

Gamefly streaming

GameFly Streaming

SF Anytime

SF Anytime

GameTree TV

GameTree TV

* Tredjepartsapper avhenger av tilgjengelighet per land, per modell. Vi er ikke ansvarlige for innhold, appenes tilgjengelighet, og vi tilbyr disse “som er” og uten noen form for garanti, direkte eller indirekte. Du må kanskje betale for abonnement. Kontakt Philips TV-kundestøttesenteret for å få den nyeste informasjonen. Alle produkt- og bedriftsnavn er (registrerte) varemerker som tilhører sine respektive eiere. Philips er et registrert varemerke som tilhører Royal Philips N.V.

Få med deg Netflix!


Med Netflix-appen på Philips-TV-en kan du velge mellom flere tusen TV-programmer, filmer og serier. Få også med deg populære Netflix Original-serier som House of Cards, Stranger Things og Anne with an E. Gå til Netflix' nettside for å få en komplett oversikt.

Netflix-streaming-medlemskap er nødvendig.

Philips Android-TV din rytme

Din rytme

Philips Android-TV kraftig ytelse

Kraftig ytelse

 

Våre nyeste prosessorer gir liv til TV-en din. Vi har økt kraften i hele serien, med superrask Quad Core- og Hex Core-prosessorer i Smart-TV-serien.

Spill med Philips Android-TV

Android-spilling med Ambilight

 

Med Google Play kan du få hundrevis av spill på TV-en din. Last dem ned eller stream dem umiddelbart for timevis med moro på dine premisser. Med Ambilight spillmodus blir rommet drømmeverden for spillere.

Talefjernkontroll til Philips Android-TV

Talesøk

 

Ikke lyst til å skrive? Bare snakk til Smart Remote, så vises resultatene på TV-skjermen. På denne måten kan du kontrollere TV-en med stemmen din for å åpne apper og mye mer. Du kan også bruke Voice Search¹ fra telefonen eller nettbrettet med Philips TV Remote-appen².

Fjernkontroll med tastatur til Philips Android-TV

Tekstsøk

 

Opplev den nye utformingen til Philips-fjernkontrollen med tastatur. Med en jevn, ergonomisk form og store myke knapper er den god å holde og utrolig enkel å bruke. Du kan bruke tastaturet i full størrelse på baksiden til å skrive noe inn i Smart-TV-en raskere enn noensinne.

¹Tilgjengelige språk avhenger av støtte for Google talesøk.
²Philips TV Remote-appen og de relaterte funksjonene varierer etter TV-modell, operatør og land, i tillegg til smartenhetsmodell og operativsystem. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: www.philips.com/TVRemoteapp.
Philips Android-TV dine apper

Dine apper

En hel verden av innhold
Google Play Store

Med ett tastetrykk streamer du de nyeste filmene og seriene på Netflix, blar raskt gjennom On Demand-filmer eller vinner over andre i spill. Alt innholdet du vil ha, når du vil ha det – og med Ambilight er hele opplevelsen enda mer levende og oppslukende.

Philips' appgalleri

I tillegg til alle de fantastiske appene fra Google Play, har vi lagd noen gode apper som gjør hverdagen din mer behagelig. Vi har en TV-app for tidligere viste programmer og apper for nyheter, utdanning, streaming og vær.
Philips Android-TV deling av innhold

På din måte

Det er én stor sammenknyttet familie

 

Takket være Google Cast er det enkelt å dele innhold mellom enheter. Alt kobles sømløst sammen slik at du kan dele innholdet på telefonen med TV-en. Der er bildet. Vil du starte en film på nettbrett og se den ferdig på TV-en? Ikke noe problem. Alle enhetene samarbeider med hverandre.

Philips TV Remote-app

TV Remote App fra Philips

 

Du kan forvandle en iPhone, iPad, Android-telefon eller et nettbrett til en fjernkontroll til Philips TV-en. Med Philips TV Remote-appen kan du styre TV-en, vise informasjon om programmer og stille inn påminnelser på din bærbare enhet. Du får også ekstra alternativer for å kontrollere Ambilight. I tillegg kan valgte TV-programmer streames fra TV-en til din bærbare enhet, slik at du aldri går glipp av noe.

Philips Android-TV Google Cast

Google Cast

 

Med Google Cast kan du trådløst sende filmer, programmer, og apper fra telefonen, nettbrettet eller den bærbare PC-en din til Philips TV-en, helt uten ekstra enheter. Oppdag det voksende antallet cast-klare apper som nå inkluderer Netflix, YouTube og mer.