Big Bang

Trinn 1

 

For å oppnå den perfekte basen for maksimalt volum må du vaske håret med en shampo og balsam som skaper volum. Deretter kan du gjøre det klart for styling med en mousse eller en krem.

Trinn 1

Trinn 2

 

Føn håret, og løft opp det opp i røttene når du tørker, for å få maksimalt volum. Bruk en stor, rund børste mens du føner, og begynn nederst og jobb deg oppover for å opprettholde volumet.

Trinn 2

Trinn 3

 

Når håret nesten er tørt, kan du bruke en flat børste til å løfte håret i røttene og bort fra ansiktet for å få maksimalt volum. Pek hårføneren mot røttene, og beveg luftstrømmen oppover.

Trinn 3

Trinn 4

 

Gre forsiktig tilbake ved røttene for å gi ekstra støtte og holde volumet på plass. Deretter må du legge de ytre lagene av håret bort fra ansiktet med en naturlig bustbørste.

Trinn 4

Trinn 5

 

Legg håret over den ene skulderen, og lag en lav hestehale før du fester denne med en hårstrikk. Hvis du ønsker det, kan du dekke den med et tilbehør. Deretter deler du hestehalen i to.

Trinn 5

Trinn 6

 

Lag en fiskebensflette ved å ta en liten del fra den ene siden og legge denne over fremsiden for å skjøte den sammen med den andre siden. Forsett nedover ved å veksle mellom venstre–høyre–venstre–høyre. Fest enden med en liten strikk som du kan dekke over med en pen sløyfe.

Trinn 6

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.