1
Produkter

Få større utbytte av
barbermaskinen din

Skap din egen stil!

Form skjegget som du vil med Philips skjeggtrimmer

 

 

Skånsom skjeggtrimmer med klikkfeste for ulike stiler: Alt fra tredagersstubb på 0,5 mm til et kort skjegg på 5 mm, avrundede kanter og justerbar kam for å hindre hudirritasjon. Vanntett og beregnet for bruk i dusjen.

Vis detaljene med Philips presisjonstrimmer

 

 

Presisjonstrimmer for perfekt triming av bart og kinnskjegg. Skap hvilken stil du vil med presisjon, også på vanskelig tilgjengelige steder. Vanntett og beregnet for bruk i dusjen.

For best mulig barbering med Philips Shaver Series 9000 skjærehode

 

 

Skjærehodet kan beveges i 8 forskjellige retninger og tilpasser seg ansiktskonturene. Den frie bevegelsen gjør det mulig å fange opp 20 % mer hår om gangen, og gir en ren barbering. Philips patenterte V-track-presisjonsblad legger hvert strå forsiktig i optimal posisjon og skjærer 30 % nærmere med færre omganger. Vanntett og beregnet for bruk i dusjen.

Kjenn deg velstelt med Philips rengjøringsbørste

 

 

Bruk rengjøringsbørsten når du vil rengjøre ansiktet. Silkemyke børstehår gir opptil fem ganger mer effektiv rengjøring enn en manuell rengjøring. Fjerner smuss, sminkepartikler og lignende, og gir frisk hud. Skyll børsten i lunkent vann før bruk, fortsett deretter å massere lett med børsten i små sirkelbevegelser for å oppnå best mulig resultat, og avslutt med å skylle ansiktet. Du kan bruke børsten sammen med dine egne rengjøringsprodukter.