1
Produkter

Mark Your Spot!

Vinn nye Philips Shaver Series 9000

To Space and Back


Delta i eventyret!

 

For å feire lanseringen av vår nye barbermaskinserie har Philips laget kapsler som skal bære barbermaskinene våre 35 kilometer over jordens overflate! Din oppgave er å gjette hvor en på forhånd utvalgt kapsel kommer til å lande ved å markere punktet på vårt Facebook-kart. Personen som plasserer sitt punkt nærmest landingsstedet, blir kåret til vinner. Hver deltaker konkurrerer om å vinne en (1) av de eksklusive Shaver9000 barbermaskinene som har vært med på reisen til den øvre atmosfære. Du har også mulighet til å konkurrere om en (1) all inclusive-eventyrweekend for to (2) personer nord for polarsirkelen med det oppdrag å hente kapselen ved landing.

 

Du deltar ved å:

 

* Markere punktet hvor du tror at kapselen vil lande, på vårt Facebook-kart.
* Angi e-postadresse for kontakt ved en eventuell gevinst.
* Like oss på Facebook
* Velger du å konkurrere om en eventyrreise for to (2), laster du også opp et bilde av deg og vennen som du vil ta med deg på reisen.

Få tilbud og tips!

 

Abonner på vårt nyhetsbrev Philips Grooming News og motta tilbud som rabatter og salg, produktnyheter, veiledning om hvordan du får større utbytte av din barbermaskin Philips Shaver Series 9000, tips om styling av skjegg og bart m.m.