1
Produkter

Ny og effektiv: Blått lys til hjemmebehandling av plakkpsoriasis

Blue light a gentle therapy option

Blått lys er en ny methode for å behandle mild til moderat plakkpsoriasis

 

 • Ingen kjemikalier og ingen UV-stråling å være beskymret over.
 • Stimulerer naturlige prosesser i huden
 • Praktisk og bærebar for hjemmebruk
 • Klinisk bevist effekt 2
 • Forbedring av psoriasis symptomene som rødhet, størrelse og flassing

 

Veiledende utsalgspris: kr 2 899,00
How blue light affects our health

Hva er lys, og hvordan påvirker blått lys helsen?


Lys er en elektromagnetisk stråling som menneskeøyet kan se. Strålingen har ulike bølgelengder, og hver bølgelengde oppfattes som en bestemt farge. Korte bølgelengder oppfattes som blått lys (~430–500 nm), middels lange bølgelengder oppfattes som grønt (~520–565 nm), og lange bølgelengder oppfattes som rødt (~625–740 nm).

Lys påvirker menneskets hormonbalanse, immunsystem og metabolisme. Men alt lys er ikke det samme. Avhengig av bølgelengde, konsentrasjon og intensitet kan lys lyse opp et helt rom, spre en behagelig varme og til og med ødelegge kreftceller. Blått lys har ingen ultrafiolett stråling (UV), og det som brukes i Philips BlueControl, er ufarlig for huden.

Lysdioder (LED) er svært energieffektive lyskilder. De har blitt brukt i belysning i hjem og kjøretøy i flere tiår. Nå viser det seg også at blått LED-lys kan brukes i nye, effektive og skånsomme behandlinger.

Når blått lys rettes mot huden stimuleres flere natulige prosesser:

 • Når det gjelder psoriasis, demper blått lys aktiveringen av visse immunceller, de dentriske cellene som minsker inflamasjonen i huden lindrer plakksymptomene.
 • Lysbehandling med blått lys birdrar også til å minske den akselererte produksjonen av nye hudceller som er et kjennetegn på psoriasis.

Lysbehandling - en del av livet

 

Lysbehandling med blått lys fungerer best hvis den brukes daglig på hvert enkelt plakk. Kliniske studier viser at anbefalt behandlingstid på hvert plakk er 30 minutter. Enheten slås av automatisk ved slutten av behandlingen. Så du trenger ikke å ta tiden. Takket være den skånsomme behandlingen kan Philips BlueControl brukes til å behandle flere psoriasisplakk per dag.

 

Philips BlueControl er enkel å bruke – når som helst og hvor som helst. Du kan gå med den på armer og ben samt på albuer og knær. Det spesielt utformede tøybåndet er enkelt å justere og gir en sikker passform. Philips BlueControl er så praktisk at nesten alle som bruker den, fullfører den anbefalte behandlingen2

Effectiveness quotes
Den er helt naturlig og skånsom!"

Jeg er glad for at jeg oppdaget denne naturlige psoriasis lysbehandlingen! Den aktiverer naturlige prosesser i huden, slik at jeg ikke trenger å bruke kjemikalier hver dag. Det beste av alt er at jeg ikke trenger å kompensere med effektiviteten."

Det er en veldig smidig lysbehandling – ikke noe søl eller problemer samtidig som det er veldig skånsomt. Det er ikke den samme risikoen som med UV-lysbehandling."

Etter fire uker kunne jeg føle og se en tydelig forskjell."

Våre produkter til behandling av psoriasis

 • BlueControl

  PSK0202

  • Behandling på 30 minutter
  • Bærbar lysterapi med blått lys
  • Klinisk dokumentert effekt
  • Uten kjemikalier eller kortison
  Overall rating 3.9/ 5
  (42)
  kr 2 899,00
 1. Weinstabl A et al. Prospective randomized study on the efficacy of blue light in the treatment of psoriasis vulgaris. Dermatology. 2011; 223(3): 251-9.
 2. Pfaff S et al. Prospective Randomized Long-Term Study on the Efficacy and Safety of UV-Free Blue Light for Treating Mild Psoriasis Vulgaris. Dermatology. 2015; 231: 24
 3. 2 kr. per dag i behandlingskostnader er basert på daglig bruk og livstiden på Philips BlueControl (ca. 5 år)