1
Produkter

Philips AVENT - Comforting your baby

Beroliger babyen

Hvis barnet får tenner, har kolikk eller har søvnvansker, kan det bli mye gråt. Men det finnes råd om hvordan man beroliger barnet.

Philips AVENT - Comforting your baby

Kos

Hold babyen tett inntil deg, snakk mykt og stryk babyen forsiktig på ryggen. Babyer elsker kos og blir ofte fornøyd bare av å være nær deg.

Myke lyder

Kan det være høye og plutselige lyder som plager barnet? Prøv å roe babyen med en jevn og vedvarende lyd, også kjent som hvit støy, for å stenge uønsket ulyd ute. Du kan for eksempel bruke en vifte, dusjen eller lyder fra en app. Hjertebank kan brukes for å minne babyen på tiden i magen, og det kan virke beroligende.

Bevegelse

Babyer liker bevegelser, og det kan ofte være nok til at babyen slapper av. Prøv å rusle rundt med babyen på armen, ta en trilletur med barnevognen eller plasser den lille i bilstolen og kjør en tur.

Sutting

Sutting er en populær beroligende metode. Man kan bruke brystet, en flaske, en finger eller en narresmokk. Men pass på så du ikke overmater babyen, siden dette kan føre til magesmerter og mer plage for babyen.

Lindring når tennene kommer

Hvis babyen begynner å sikle mer enn vanlig, er det ofte fordi tenner er på vei. Gi minsten en bitering eller masser forsiktig på tannkjøttet for å lindre plagene.

Hvis babyen sutrer ekstra mye en dag, kan det hende du får en slitsom natt også. Her finner du noen råd om hvordan du kan få babyen til å sovne

Opplysningene i disse artiklene er kun ment som generelle råd og skal ikke erstatte råd fra helsevesenet. Hvis du eller noen i familien din har symptomer eller helsetilstander som er alvorlige eller vedvarende, eller du trenger medisinsk rådgivning, ta kontakt med helsepersonell. Philips Avent er ikke ansvarlig for eventuelle skader som følge av informasjonen på dette nettstedet.

Beslektede produkter

Beslektede råd

Matallergi hos babyen

Matallergi hos babyen

Sterilisering av utstyr

Sterilisering av utstyr