1
Artikkel

Perfekt match: Finn den beste babymonitoren for deg


Babymonitorer og termometre

Prøver du å finne ut hvilken babymonitor som passer best for deg? Her er en oversikt over de tilgjengelige typene og hvem de passer best for.

De tre babymonitorene

Det er tre hovedalternativer du kan vurdere når du leter etter en god babymonitor.

 

  • Smart babymonitor – du kan lytte og svare hvor som helst, på hvilken som helst smartenhet
  • Babymonitor med video – du kan lytte og ta en titt via en skjerm med høy oppløsning, hele døgnet
  • Babymonitor med lyd – du kan lytte og svare via en privat og sikker tilkobling

 

Finn en babymonitor som passer til din livsstil

Dine unike behov definerer hvilken babymonitor du bør velge, så det finnes ikke noe riktig eller galt valg her. Nedenfor finner du mer informasjon om hvordan hver babymonitor passer til din livsstil.

 

Smart babymonitor

Er du en høyteknologisk mamma eller pappa? Eller vil du rett og slett ha vissheten om at du kan ta en titt uansett hvor du er? En smart babymonitor gir deg ro i sjelen uansett om du er hjemme eller ute, ved at du kan se og lytte på hvilken som helst smartenhet. Dette er også alternativet som kan tilpasses mest, og som har flest funksjoner: Velg hvor ofte du vil motta oppdateringer, la mer enn én barnepasser overvåke trygt på andre smartenheter, ta bilder og følg med på romtemperatur og fuktighet.

 

Philips Avent smart babymonitor kobles til uGrow, som er appen vår for sunn babyutvikling. Appen lagrer alle avlesningene av klimaet i rommet og kan hjelpe deg å finne ut hvordan dette påvirker den lilles søvnmønster.

 

Beste babymonitor for: Foreldre som synes at kunnskap er makt, og som vil føle kontakt med babyen uansett hvor de er.

 

Babymonitor med video

En babymonitor med video kan også brukes til å ta en titt og lytte uten å forstyrre den lille. Bruk kameraet (på babyenheten) og videoskjermen (på foreldreenheten) til å opprette en privat og sikker tilkobling for å kontrollere om det virkelig er på tide med neste måltid, eller bare falsk alarm. I likhet med smartmonitoren er det også mulig å overvåke romtemperatur og fuktighet, lytte og snakke samt spille vuggesanger.

 

Beste babymonitor for: Foreldre som ikke kan motstå å ta en titt

 

Babymonitor med lyd

Som du antakelig har gjettet, er en babymonitor med lyd et alternativ for bare lyd. Føl deg trygg ved å lytte til babyens pludring og bevegelser via en sender, spill vuggesanger og svar babyen. Du kan justere mikrofonsensitiviteten på lydmonitoren, slik at bare enkelte støynivåer kan høres. Du kan justere bort vuggesanger og være trygg på at du hører det hvis babyen trenger deg.

 

Beste babymonitor for: Foreldre som synes at det enkle er det beste, eller som foretrekker lyd fremfor bilde.

 

Uansett hvilken babymonitor du velger, får du ro i sjelen ved å ha et par ekstra øyne eller ører hos den lille med en privat og sikker tilkobling, slik at du kan slappe av mens babyen sover.

 

Vil du vite mer om babymonitorene våre? Klikk her for å ta en titt på utvalget.

Les mer om dette emnet

Philips Avent-babymonitor og -termometer

Ta en titt på alle babymonitorer og termometre ›