1
Produkter

Philips AVENT - Continuing to breastfeed

Fortsatt ammende

Hvis du har fullammet i seks måneder og skal fortsette å amme, vil du kunne se enkelte forandringer i morsmelken og brystene dine.

Philips AVENT - Continuing to breastfeed

Brystene dine vil ha lik størrelse fra én til seks måneder, men mengden brystvev vil minske ganske mye fra seks til ni måneder, selv om melkeproduksjonen kun går litt ned.

Innen du har ammet i 15 måneder, vil brystene dine være tilbake til den størrelsen de var før svangerskapet.

Når barnet ditt begynner å spise mer og mer fast føde, vil det ikke være like stort behov for morsmelk, og du begynner naturlig nok å produsere mindre.

Tømme brystet

Selv om ikke brystet trenger å tømmes for at babyen skal bli forsynt, er det anbefalt å tømme brystet. Dette for å forhindre tilstoppede melkeganger og brystbetennelse.

Amme ved behov

Hvis barnet ditt vokser som normalt, trenger du ikke følge en streng ammerutine. Babyen vil gi beskjed når det er på tide med et måltid, og om ett eller begge brystene er nødvendig for å bli mett.

Opplysningene i disse artiklene er kun ment som generelle råd og skal ikke erstatte råd fra helsevesenet. Hvis du eller noen i familien din har symptomer eller helsetilstander som er alvorlige eller vedvarende, eller du trenger medisinsk rådgivning, ta kontakt med helsepersonell. Philips Avent er ikke ansvarlig for eventuelle skader som følge av informasjonen på dette nettstedet.

Beslektede produkter

Beslektede råd

Å gå fra amming til flaskemating

Å gå fra amming til flaskemating

Fordelene med amming

Fordelene med amming