1
Velg en pære

Lyspærer fra Philips
Finn den riktige lyspæren
for dine behov

Sørger for at du alltid velger riktig 

 

Velkommen til det store utvalget av lyspærer fra Philips Lighting. Det omfatter LED, halogen og lysrør for hjemmet, kontoret, bilen og mer. De fås i en rekke fasonger, stiler og sokler. Uansett om du vil skape den perfekte atmosfæren i hjemmet, skape et mer produktivt hjemmekontor, bruke farger for å skape stemning som utfyller interiøret, eller spare energi og penger, har vi akkurat det du har behov for. Det er heller ikke vanskelig å finne ut av hvilke lyspære som passer best for deg. Du skal bare bruke guiden vår "Velg en lyspære". Den er enkel i bruk og viser tydelig hvilke lyspærer du har bruk for.

Se Philips Lightings utvalg av lyspærer

opplev-dimmet

Opplev Philips LED-belysning

 

Føl deg som hjemme med den nyeste LED-teknologien fra Philips. LED-lysene fra Philips gjør at du føler deg hjemme så snart du slår på lyset. LED-lyspærene kombinerer et flott, varmt, hvitt lys med en eksepsjonelt lang levetid. LED-lyspærene gir umiddelbare og signifikante energibesparelser, samtidig som de forbedrer atmosfæren i hjemmet.

stue

Gi hjemmet ditt ny energi med lys fra kompaktlysrør

 

Kompaktlysrørene (CFL) fra Philips avgir et komfortabelt, mykt lys og skaper en innbydende atmosfære. CFL-lysrørene gir høy ytelse, energibesparelser og lyser i lang tid. Disse er de mest solgte sparepærene. Kompaktlysrørene kombinerer styrken fra tradisjonelle lysrør med bekvemmeligheten og populariteten til glødelampearmaturer.

gang

Skap riktig atmosfære med halogen 

 

Halogenpærer er den raskeste og enkleste måten å bytte ut tradisjonelle lyspærer på. Se hvordan halogenlyspærer bidrar til å gi deg et stort spekter av belysningsmuligheter – med samme varme og strålende lys som en tradisjonell lyspære.

Velg en lyskilde

Finn andre belysningsprodukter

vintage-opplevelse

Den riktige lysstilen for å fullføre looken 

 

Gled deg over ikonisk design som er klar for moderne LED-teknologi. Med en vintagelampe som passer perfekt til din personlige stil.

hue-fantasi

Ubegrensede muligheter med Hue

 

Gjør hverdagsbelysningen til en ekstraordinær opplevelse. Lek med farger eller synkroniser den smarte belysningen med musikk og filmer.