1
Produkter

Spotlights fra
Philips

Oppdag våre spotlights for hjemmet. Sammenlign funksjonene til ulike Philips-modeller og velg den beste måten å pynte opp hjemmet ditt med lys på.

Oppdag de ubegrensede mulighetene med spotlights fra Philips Lighting

 

Spotlights gir ubegrensede muligheter. Du kan bruke dem til lesing eller arbeid, for å lyse opp rom eller fremheve kunstverk du liker. 

 

Se alle spotlights fra Philips Lighting

https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

 
Se mulighetene du får med LED-belysning
 
 
 
 
 

Se mulighetene du får med LED-belysning

 

Føl deg som hjemme med den nyeste LED-teknologien fra Philips. Med LED-lamper fra Philips føler du deg som hjemme når du slår på lyset. LED-lyspærene kombinerer et varmt og behagelig hvitt lys med en eksepsjonelt lang levetid. LED-lyspærene gir umiddelbare og signifikante energibesparelser, samtidig som de forbedrer atmosfæren i hjemmet.


Med LED-lamper fra Philips føler du deg som hjemme når du slår på lyset. LED-lyspærene kombinerer et varmt og behagelig hvitt lys med en eksepsjonelt lang levetid. LED-lyspærene gir umiddelbare og signifikante energibesparelser, samtidig som de forbedrer atmosfæren i hjemmet.


Se alle LED-lyskildene

Spotlights for hjemmet.

Velg spotten som fungerer best for deg


Skap den rette stemningen til enhver tid med et ekstraordinært utvalg av spotlights. Disse lampene er designet for å være moderne og passe perfekt til innredningen og stemningen du alltid har ønsket deg.
Spotlights for soverom og stue

Spotlights for soverom og stue

Stuen er hjertet i ethvert hjem, stedet der familien møtes for å slappe av eller underholde gjester. Belysningen for dette rommet og soverommet skal være fleksibel og lett å justere etter bruken i løpet av dagen. Presis plassering av ulike lyskilder og lysspill gir en følelse av romslighet, samtidig som rommet blir varmt og innbydende.

Alle spotlights for soverom og stue
funksjonelle spotlights

Funksjonelle spotlights


Funksjonell belysning sikrer at alle rommene i hjemmet ditt har passende belysning og er trygge og behagelige å være i. Philips' funksjonelle spotlights er designet for å passe til møbleringen i hjemmet og gi lys til stuen, kjøkkenet og andre rom. De sprer et varm, hvitt lys i hjemmet.

Alle funksjonelle spotlights
Innfelte spotlights for bad

Spotlights for bad
 

Spottene i myBathroom-serien overholder alle krav til baderom, så du kan konsentrere deg om dine daglige gjøremål med perfekt resultat.

Alle spotlights for bad

De mest populære spottene


Oppdag alle spotlights fra Philips Lighting