1
LEDClassic

 

LEDClassic: Designet
for å være pen både på og av

Velg det klassiske preget med LED

Forestill deg det kjente klassiske utseendet til belysning fra tidlige tider med fordelene med nymotens LED-glødelamper. Med de klassiske, energieffektive lyspærene til Philips LED-lyskilder kan du få det. De kommer i de kjente formene du husker og beundrer, bruker rundt 80 % mindre energi enn tradisjonelle lyspærer og varer ti ganger lenger. Halogenlyskildene for nettspenning kan enkelt erstattes med Philips klassiske LED-spotlights. De ser helt like ut og skinner med samme farge og intensitet som halogen. Du sparer også penger fordi de varer lenger og bruker mye mindre energi.
Du kan velge mellom versjoner som kan dimmes og som ikke kan dimmes av disse langvarige lyskildene. Fortsett å nyte dekorativ belysning og dra nytte av Philips' kvalitet. 

Sammenlign de ulike visningene av LEDClassic

Populære LED-produkter

I rampelyset

Fremgangsmåter, wiki og veiledning

Fremgangsmåter, wiki og veiledning

Det kan være en utfordring å velge riktig pære blant de tilsynelatende uendelige mulighetene. Ta en titt på belysningsveiledningene våre for å se hva vi tilbyr.  
Riktig lys er avgjørende

Riktig lys er avgjørende

Enten du vil skape riktig atmosfære, finne det perfekte lyset for en bestemt oppgave eller pynte med flotte lyseffekter og lage din egen personlige lysopplevelse, viser Philips hva rett lys kan bety for hjemmet og livet ditt, og vi gjør det enklere å velge riktig lys for dine behov til enhver tid.
Dimmerkompatibilitet

Dimmerkompatibilitet 

Bruk kompatibilitetsskjemaet vårt for å finne riktig lysdimmer for dine LED-pærer og kompaktlysrør som kan dimmes, og skap riktig atmosfære med så sterkt eller svakt lys du ønsker.