1
Produkter

Pendellamper og
hengelamper fra Philips

Sammenlign funksjonene til ulike Philips-modeller og velg den beste måten å pynte opp hjemmet ditt med lys på.

 

Overraskende eleganse og effekter med Philips lysekroner

 

Samlingen av lysekroner fra Philips Lighting  er moderne, minimalistisk, men slående elegant takket være fremragende design og kvalitetsmaterialer som glass, metall og tekstiler. De gir interiørløsninger som gir rom for inspirasjon, og en lyskvalitet som hever inntrykket av hjemmet ditt. 

 

Se alle de moderne lysekronene

https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

 
Se mulighetene du får med LED-belysning
 
 
 
 
 

Se mulighetene du får med LED-belysning

 

Føl deg som hjemme med den nyeste LED-teknologien fra Philips. Med LED-lamper fra Philips føler du deg som hjemme når du slår på lyset. LED-lyspærene kombinerer et varmt og behagelig hvitt lys med en eksepsjonelt lang levetid. LED-lyspærene gir umiddelbare og signifikante energibesparelser, samtidig som de forbedrer atmosfæren i hjemmet.


Med LED-lamper fra Philips føler du deg som hjemme når du slår på lyset. LED-lyspærene kombinerer et varmt og behagelig hvitt lys med en eksepsjonelt lang levetid. LED-lyspærene gir umiddelbare og signifikante energibesparelser, samtidig som de forbedrer atmosfæren i hjemmet.


Se alle LED-lyskildene

Moderne lysekroner for hjemmet, Philips Lighting LED

Se lysekronen som passer best til hvert rom.

Hvor du skal henge lysekronen, avhenger av hva du skal bruke rommet til: kontor, spisestue, arbeid eller fritid. 
Lysekroner for soverom og stue

Lysekroner for soverom og stue 

Stuen er hjertet i ethvert hjem, stedet der familien møtes for å slappe av eller underholde gjester. Belysningen for dette rommet og soverommet skal være fleksibel og lett å justere etter bruken i løpet av dagen. Soverommet har blitt et intimt og personlig sted til å slappe av, se på TV eller lese en bok. Soveromsbelysning bør ha en beroligende virkning, og lyset bør vare mykt og varmt og passe til ulike anledninger.

Alle lysekroner for stue og soverom
lysekroner for kjøkken

Lysekroner for kjøkken

 

Kjøkkenet trenger tilstrekkelig belysning så du kan lage god mat til familie og venner.  Når alt er klart, kan du sette deg, justere lysintensiteten og kose deg med maten du har lagd. Philips har et komplett utvalg av lamper til alt du gjør på kjøkkenet. Mange av kjøkkenlampene våre er designet for montering under skap, over hyller og over kjøkkenbenken.


Alle lysekroner for kjøkken

Lysekroner for barnerom

Lysekroner for barnerom


Belysningsløsningene våre for barnerom passer best til barnas behov. Philips er særlig nøye med belysning for små barn, fordi vi alle vil ha det som er best for dem. Vi vil alltid sikre at de har det godt og trygt der de trives best: på barnerommet!


Alle våre lysekroner for barnerom

De mest populære lysekronene

Se lysekronen som passer best til hvert rom.