Consumer
Produkter

  Vanlige spørsmål

    Vil du vite mer om LED-lyspærer? Finn ut mer ved hjelp av fem vanlige spørsmål.    

1. Hvordan kan jeg stabilisere lyseffekten?

 

En mengde nye dimmere er utstyrt med en manuelt justerbar skrue som kan brukes til å regulere riktig belastningsnivå. Hvis den ikke er i riktig posisjon, kan det oppstå uønskede effekter som summing og flimring. Juster i så fall skrueposisjonen til du får en stabil lyseffekt. Hvis du trenger mer hjelp, kan du kontakte kundestøtten for Philips.

 

2. Hva slags dimmer kan jeg bruke med LED-lyspærer eller -spotter?

 

Philips tilbyr et sortiment med lyspærer og spotter som kan dimmes, og har testet et representativt antall europeiske dimmere for å sjekke om de er kompatible.

Gå gjennom listen over kompatible dimmere for lyspærer og spotter for å se hvilke dimmere Philips anbefaler.

 

Se listen over kompatible dimmere for LED-lyspærer og -spotter (PDF) fra Philips

 

For alle disse dimmerne garanteres det optimal ytelse hvis de kobles til opptil tre Philips LED-lys med sølvdimmerikon eller opptil seks Philips LED-lys med gulldimmerikon.

 

3. I enkelte perioder på dagen merker jeg en forskjell i lysnivået.  Kan dette skade produktet?

 

Strømleverandøren sender pulser på faste tidspunkter i løpet av dagen. Dette gjøres for å bytte mellom dag- og nattinnstillingene. Støvsugere kan også skape forstyrrelsernår de startes. Dette er imidlertid ikke skadelig for produktet.

 

Hvordan kan jeg forhindre interferens med lydanlegget mitt?

Det kan hende at det forekommer interferens hvis strømledningene løper sammen med med høyttalerledningene. Dette kan forhindres ved å ha større avstand mellom de to inngangsledningene til lampen og lydinstallasjonen.

 

4. Kan jeg bruke LED-lamper og lysrør eller andre induktive lyskilder på samme lysdimmer?

 

Nei. Dette fører til uønskede effekter, for eksempel flimring.

 

5. Hva slags dimmer kan jeg bruke med LED-lamper?
gulldimmer
Når du ser et gulldimmerikon på emballasjen, kan produktet dimmes med alle slags fasekuttede dimmere som selges i Europa. Dimmingen kan gå helt ned til 0–2 % av den maksimale opprinnelige lyseffekten.
Når du ser et sølvdimmerikon på emballasjen, er produktet kompatibelt med utvalgte fasekuttede dimmere (bakflanketypen).

Philips har testet et representativt antall europeiske dimmere for å sjekke at de er kompatible med armaturene vi produserer. Dimmerne er oppført i listen over kompatible dimmere og rangert i henhold til ytelsen.

 

Se listen over kompatible dimmere for
LED-lamper fra Philips (PDF)

 

For alle disse dimmerne garanteres det optimal ytelse hvis de kobles til opptil tre Philips LED-lys med sølvdimmerikon eller opptil seks Philips LED-lys med gulldimmerikon.

 

Trenger du mer hjelp? Velg riktig lyspære

Du kan finne ut mer om belysning fra Philip ved å ta en kikk på videoene våre, eller å klikke her
LED-lyspærer

LED

 

Det varme, hvite lyset fra LED kan forvandle alle slags oppholdsrom. Denne veiledningen viser deg hvordan LED kan gi deg nær sagt ubegrensede belysningsmuligheter. Ved å bruke LED kan du redusere energi- og pengeforbruket med opptil 90 %.

Lyseffekt

Lyseffekt

 

Se hvordan lyspærens lyseffekt er avhengig av belegget i lyspæren, og finn ut av hvordan du kan velge riktig type lyspære. Matte lyspærer skaper indirekte lys. Blanke lyspærer gir skinnende og naturlig varmt lys.

Energibesparende lyspærer

Sparepærer

 

Sparepærer, bruker mindre energi enn tradisjonelle lyspærer for å produsere samme mengde lys. Se hvordan Sparepærer kan lage lyseffekter og stemninger som passer humøret ditt.

 

Halogenlyspærer

Halogen

 

Halogen er den raskeste og enkleste måten å bytte ut tradisjonelle lyspærer på. Se hvordan halogen bidrar til å gi deg et stort spekter av belysningsmuligheter.

I rampelyset

Ta en titt på de andre belysningsproduktene våre