1
Produkter

LED-pærer og LED-lys
fra Philips

Riktig lys er kvalitetslys som varer lenger

Fordelene ved LED-lys

 

Du trenger ikke bytte noe annet enn selve pæren. Oppdag fordelene ved å bytte til LED-lyspærer, og finn ut mer om de forskjellige lyspærene som er tilgjengelige.

 

Se alle LED

https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

 
Se mulighetene du får med LED-belysning
 
 
 
 
 

Se forskjellen LED-lys kan utgjøre

 

Føl deg som hjemme med nyeste LED-teknologi fra Philips. LED-lysene fra Philips gjør at du føler deg hjemme så snart du slår på lyset. LED-lyspærene kombinerer et flott varmt, hvitt lys med en uovertruffen lang levetid. LED-lyspærene gir umiddelbare og signifikante energibesparelser samtidig som de forbedrer atmosfæren i hjemmet.


LED-lysene fra Philips gjør at du føler deg hjemme så snart du slår på lyset. LED-lyspærene kombinerer et flott varmt, hvitt lys med en uovertruffen lang levetid. LED-lyspærene gir umiddelbare og signifikante energibesparelser samtidig som de forbedrer atmosfæren i hjemmet.


Se alle LED-lyspærer

The Benefits of LEDs

Samme utseende,
bedre inni

LED-spot erstatter
halogenspot

LED gjør en forskjell

LED for enhver anledning.

Hvorfor bør du velge LED?


LED gir perfekt lyskvalitet som passer til alle anledninger. Fra romantisk lys til de spesielle kveldene, til gnistrende lys for de tingene du gjerne vil framheve i huset ditt.LED passer perfekt på både soverommet, kjøkkenet og stuen. LED flimrer ikke og har høy fargegjengivelse, noe som sørger for at alt sees i rene naturlige farger.


LED for spesielle anledninger

Philips LED-design

 

Den elegante designen gir mer liv sammenlignet med mindre effektive lyspærer, og de er ideelle for dekorative armaturer, bordlamper og innfelt belysning. LED-lyspærer gir umiddelbart varmt, hvitt lys. Dette bidrar til å skape perfekt lyskvalitet, noe som fører til en hyggelig, innbydende og hjemlig atmosfære. LED-lyspærene er tilgjengelig i en rekke fasonger og størrelser, slik at du garantert finner en lyspære som passer for dine behov.


Se hele LED-sortimentet vårt

LED som kan dimmes

 

Du kan også sikre at du oppnår ønsket belysningsnivå ved å bruke  LED som kan dimmes


Jeg trenger  LED som kan dimmes

Populære produkter

Ta en titt på de populære produktene våre, og velg riktig pære
Vanlige spørsmål


Vanlige spørsmål

 

Vil du vite mer om LED-lyspærer? Finn ut mer ved hjelp av fem vanlige spørsmål.

 

 

1. Hvordan kan jeg stabilisere lyseffekten?

 

En mengde nye dimmere er utstyrt med en manuelt justerbar skrue som kan brukes til å regulere riktig belastningsnivå. Hvis den ikke er i riktig posisjon, kan det oppstå uønskede effekter som summing og flimring. Juster i så fall skrueposisjonen til du får en stabil lyseffekt. Hvis du trenger mer hjelp, kan du kontakte kundestøtten for Philips.

 

2. Hva slags dimmer kan jeg bruke med LED-lyspærer eller -spotter?

 

Philips tilbyr et sortiment med lyspærer og spotter som kan dimmes, og har testet et representativt antall europeiske dimmere for å sjekke om de er kompatible.

Gå gjennom listen over kompatible dimmere for lyspærer og spotter for å se hvilke dimmere Philips anbefaler.

 

Se listen over kompatible dimmere for LED-lyspærer og -spotter (PDF) fra Philips

 

For alle disse dimmerne garanteres det optimal ytelse hvis de kobles til opptil tre Philips LED-lys med sølvdimmerikon eller opptil seks Philips LED-lys med gulldimmerikon.

 

3. I enkelte perioder på dagen merker jeg en forskjell i lysnivået.  Kan dette skade produktet?

 

Strømleverandøren sender pulser på faste tidspunkter i løpet av dagen. Dette gjøres for å bytte mellom dag- og nattinnstillingene. Støvsugere kan også skape forstyrrelsernår de startes. Dette er imidlertid ikke skadelig for produktet.

 

Hvordan kan jeg forhindre interferens med lydanlegget mitt?

Det kan hende at det forekommer interferens hvis strømledningene løper sammen med med høyttalerledningene. Dette kan forhindres ved å ha større avstand mellom de to inngangsledningene til lampen og lydinstallasjonen.

 

4. Kan jeg bruke LED-lamper og lysrør eller andre induktive lyskilder på samme lysdimmer?

 

Nei. Dette fører til uønskede effekter, for eksempel flimring.

 

5. Hva slags dimmer kan jeg bruke med LED-lamper?
gulldimmer
Når du ser et gulldimmerikon på emballasjen, kan produktet dimmes med alle slags fasekuttede dimmere som selges i Europa. Dimmingen kan gå helt ned til 0–2 % av den maksimale opprinnelige lyseffekten.
Når du ser et sølvdimmerikon på emballasjen, er produktet kompatibelt med utvalgte fasekuttede dimmere (bakflanketypen).

Philips har testet et representativt antall europeiske dimmere for å sjekke at de er kompatible med armaturene vi produserer. Dimmerne er oppført i listen over kompatible dimmere og rangert i henhold til ytelsen.

 

Se listen over kompatible dimmere for
LED-lamper fra Philips (PDF)

 

For alle disse dimmerne garanteres det optimal ytelse hvis de kobles til opptil tre Philips LED-lys med sølvdimmerikon eller opptil seks Philips LED-lys med gulldimmerikon.

 

Ting du må vite


Ting du må vite

 

Velge LED-lyspærer? La oss forklare hvorfor

 

 

Økonomiske besparelser med LED-lyspærer

 

• Du sparer mer enn € 10 årlig for hver lyspære du bytter ut med en LED-lyspære*

 

• Du sparer opptil € 400 årlig med LED-lyspærer fra Philips*

 

LED-lyskilder varer lenger

 

• LED-lyskilder varer lenger, slik at du unngår styret med stadig vekk å måtte bytte lyspærer. Dette reduserer avfallsmengden signifikant, og i tillegg sparer du penger med energibesparelser på sikt.

 

LED-belysning er svært energieffektivt

 

• LED-lyskilder er svært energieffektive sammenlignet med tradisjonell belysning, som følge av at de bruker mindre energi for å generere samme lyseffekt. Visste du at LED-lyspærer gjennomsnittlig varer opptil 10 ganger lenger?

 

LED-lys sparer opptil 90 % energi

 

• LED-lys sparer opptil 90 % energi sammenlignet med tradisjonelle lyspærer med samme lyseffekt.

 

• Det er to ting som gjør LED-lyspærene til markedets mest energieffektive lyspærer, nemlig svært lavt energiforbruk og svært lang levetid. Det er gode nyheter. Ikke bare for miljøet, men også for deg. Lang levetid.

 

LED-lyspærer varer 20–25 ganger lenger

 

• LED-lyspærer varer 20–25 ganger lenger og har en total levetid på 25 000 timer.

 

• LED-lyspærer som GU10-spotter varer opptil 20 ganger lenger enn tradisjonelle lyspærer*

 

Trenger du mer hjelp? Velg riktig lyspære

Du kan finne ut mer om belysning fra Philip ved å ta en kikk på videoene våre, eller å klikke her
LED-lyspærer

LED

 

Det varme, hvite lyset fra LED kan forvandle alle slags oppholdsrom. Denne veiledningen viser deg hvordan LED kan gi deg nær sagt ubegrensede belysningsmuligheter. Ved å bruke LED kan du redusere energi- og pengeforbruket med opptil 90 %.

Lyseffekt

Lyseffekt

 

Se hvordan lyspærens lyseffekt er avhengig av belegget i lyspæren, og finn ut av hvordan du kan velge riktig type lyspære. Matte lyspærer skaper indirekte lys. Blanke lyspærer gir skinnende og naturlig varmt lys.

Energibesparende lyspærer

Sparepærer

 

Sparepærer, bruker mindre energi enn tradisjonelle lyspærer for å produsere samme mengde lys. Se hvordan Sparepærer kan lage lyseffekter og stemninger som passer humøret ditt.

 

Halogenlyspærer

Halogen

 

Halogen er den raskeste og enkleste måten å bytte ut tradisjonelle lyspærer på. Se hvordan halogen bidrar til å gi deg et stort spekter av belysningsmuligheter.

I rampelyset

Ta en titt på de andre belysningsproduktene våre