1
Produkter

Lys gir ro i sjelen  

Hue - Turn on your peace of mind
Philips Hue
Peace of mind video
Philips Hue ønsker deg velkommen hjem, og du kan styre lysene fra soverommet til bakgården. Det kan automatisere lysene fullstendig slik at det ser ut som om du er hjemme når du ikke er det. Med geofencingteknologi kan lysene til og med ønske deg velkommen hjem eller slå seg av automatisk når du forlater hjemmet. Det dreier seg om å gjøre livet enklere og gi deg ro i sjelen på smarte og nyttige måter.
Control remotely
Styr lysene eksternt uansett hvor du er i verden. Når du er koblet til Internett, kan du få det til å se ut som om du er hjemme også når du ikke er det. Glemte du å slå av lysene igjen før du dro på jobben? Eller må du være på jobben sent for å delta i et møte? Med Philips Hue er dette ikke noe problem lenger.
key icon
Use the app

Bruk appen og still inn lysene så de slår seg på og av automatisk. Still inn lysene så de slår seg på til forhåndsinnstilt tid, slik at lysene er på når du kommer hjem. Du kan til og med angi at lysene skal slås på i ulike rom til forskjellig tid. Og du kan selvfølgelig få lysene til å slå seg av etter hvert, så når du ligger godt i sengen, trenger du ikke bekymre deg over at lys du har glemt, vil stå på hele natten.

 

Dim your lights
Du trenger ikke alltid full lysstyrke til alt du gjør. Med Philips Hue kan du dimme lysene trådløst, enten direkte fra smartenheten eller ved å bruke en av de smarte styringsfunksjonene i systemet. På denne måten kan du skape den perfekte settingen når som helst på dagen.
dimm icon