1
Produkter

Gi lys ti fantasien

 

Hue - Turn on your imagination
Philips Hue
your imagination video
Gjør hverdagsbelysningen til en ekstraordinær opplevelse. Lek med farger, eller synkroniser lysene med musikk, TV og spill for å oppnå en engasjerende effekt. Mulighetene er endeløse når du begynner å utforske. Du har flere hundre apper å velge mellom, så det er bare fantasien som setter grenser.
Paint with light
Forny hjemmet ved å farge veggene med lys. Eller velg favorittbildet ditt, og gjenopplev øyeblikket tegnet med farget lys. Du kan ta vare på favorittscenene dine og hente dem frem igjen når som helst ved et tastetrykk. Og dessuten kan du dele scener med Hue-samfunnet eller lagre scener som andre Hue-brukere har skapt.
paint with light
get the party started

Dra i gang festen. Synkroniser lyset med favorittmusikken og nyt rytmen maksimalt ved hjelp av en av tredjepartsappene som er utviklet for Philips Hue. Gjør hvilket som helst rom om til et dansegulv, og opplev samspillet mellom lyset og musikken.

 

Enhanced gaming experience
Utvid TV-opplevelsen til hele rommet, eller forsterk spillopplevelsen med engasjerende lyseffekter. Last ned en av tredjepartsappene, og oppdag flere fantastiske ting du kan gjøre med Philips Hue.
TV icon