En sikker vinner hos barna
Porsjoner 4 p, Tilberedelsestid: 20 m
Ingredienser
- Ca. 150 g klippfisk
- ¼ ts salt
- 1 ½ ss sesamolje
- 1 ½ ts sesamfrø
- ½ ts soyasaus
Fremgangsmåte
- Klipp eventuelt av hodet, halen og finnene med saks. Del fisken i 5 cm lange biter, og legg dem i hurtigmikseren. Kjør til fisken er brutt opp i flak. Tilsett salt, sesamolje, sesamfrø og sukker, og bruk pulsknappen til å blande ingrediensene.
- Fordel den krydrede fisken på 3 boller. Én bolle er for bare den gulfargede fisken. Tilsett paprikapulver i den andre bollen, og rør godt slik at blandingen får en lys rødfarge.
- Tilsett soyasausen i den tredje bollen, og rør godt slik at blandingen får en lys brunfarge. Fukt hendene godt, form boller av fisken, og server.
- Tilberedningstid 20 minutter