Consumer
Produkter

Fargede fiskeboller

Fargede fiskeboller

En sikker vinner hos barna

Porsjoner 4 p, Tilberedelsestid: 20 m,

Ingredienser

  • Ca. 150 g klippfisk
  • ¼ ts salt
  • 1 ½ ss sesamolje
  • 1 ½ ts sesamfrø
  • ½ ts soyasaus

Fremgangsmåte

  • Klipp eventuelt av hodet, halen og finnene med saks. Del fisken i 5 cm lange biter, og legg dem i hurtigmikseren. Kjør til fisken er brutt opp i flak. Tilsett salt, sesamolje, sesamfrø og sukker, og bruk pulsknappen til å blande ingrediensene.
  • Fordel den krydrede fisken på 3 boller. Én bolle er for bare den gulfargede fisken. Tilsett paprikapulver i den andre bollen, og rør godt slik at blandingen får en lys rødfarge.
  • Tilsett soyasausen i den tredje bollen, og rør godt slik at blandingen får en lys brunfarge. Fukt hendene godt, form boller av fisken, og server.
  • Tilberedningstid 20 minutter
Fargede fiskeboller